öncellikle kardeşim silmen yüklemen bisiyi değiştirmez c:/ veya d:/ klasöründe temp diye birşey war oyun oraya apk dosyalarını kuruyor orayı sil ordan sonra yüklegençler bu pubg mobile güncellemesini yapamıyorum siliyorum yeniden yüklüyorum olmuyor çıldırıcam yardımcı olur musunuz
hile ile +10 kill alsan direk +100 rank puanı veriyor kolay kasıalbilirTekli kasmadığım için Platin Değilim , pek de gerekli değil zaten , Silah Uzmanı Varken.
ise yaradıysa ne mutlugüzel sag ol
öncellikle kardeşim silmen yüklemen bisiyi değiştirmez c:/ veya d:/ klasöründe temp diye birşey war oyun oraya apk dosyalarını kuruyor orayı sil ordan sonra yükle
Post automatically merged:
hile ile +10 kill alsan direk +100 rank puanı veriyor kolay kasıalbilir
ise yaradıysa ne mutlu
sabahtan belli hepsini yaptım yine yapıcam bu sefer inşallah olur kafayı yicem yoksa
c:/ de girince direk gözukuyorsa temp klasoru o pubg undur ama windows gibi klasörlerin içinden çıkan bir tempse sistemindir silmene gerek yok d:/ de temp olmaz normalde oyun kurmus oraya yani oyun orda kuruluydu silmişşin simdi tekrar indir.sabahtan belli hepsini yaptım yine yapıcam bu sefer inşallah olur kafayı yicem yoksa
kardeşim d deki temp dosyalarını sildim c de temp dosyaları mevcut kullanıcılarda ve windowsta hangisini silmem gerek
c:/ de girince direk gözukuyorsa temp klasoru o pubg undur ama windows gibi klasörlerin içinden çıkan bir tempse sistemindir silmene gerek yok d:/ de temp olmaz normalde oyun kurmus oraya yani oyun orda kuruluydu silmişşin simdi tekrar indir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?