Pubg Mobile kill aldıktan sonra oyun donuyor hareket edemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yanlış yere konuyu açtıysam k.b )Merhabalar pubg mobilede adamların yanına gidip kesiyorum sonra böyle oyun kalıyor haraket edemiyorum (takım arkadaşlarını bomba atıyorsun ya sonra aynı şekildeki gibi böyle kalıyor) ama bu oyun içinde nadiren 2 kere oldu çözümü varmıdır
(BİLGİ OLAN YORUM YAPSIN) yorum kasma boş yorum atanları reportluyorum.

1649240400993.png

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sürekli olmuyorsa çok takma buga giriyordur, Ayrıca forumda daha önce böyle bir problem görmedim ya çok takmadılar ya da sadece sende oluyor

Ayrıca kaç gb Ram var ve SSD var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka Eğer ilk oyundan donuyorsa sıkıntı pc den alakalı sonraki maçlarda olursa eğer Güvenlik Duvarını kapat veya gereksiz dosyaları sil bende oyundan atıyordu adam vurduktan sonra düzeldi böyle (iyi forumlar)

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hocam çok büyük ihtimale sistemin ısınıyordur ve anlık donmalar yapıyordur. bir göz at ısınma değerlerine

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sistemin eskimeye başlamıştır eskiden olmuyorsa ayrıca hafızan doluysa kasmalar olabilir

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyunu komple kalıntılarıylan beraber sil ve yeniden kur ozaman düzelir belki ha bide prefetch %temp% ve temp dosyalarının içindekilerini silmeyide unutma o klasörlerin içindekiler gereksiz dosyalardır silersen pc birazcık da olsa rahatlayacaktır

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bendede bi ara kill aldıktan sonra oyundan atıyordu ama sonra oyunu silip yeniden yükledim düzelmişti kendiliğinden

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sisteminin bakımını yapabilirsin eğer uzun zamandır yapmamışsan. Gameloop'un sorunuda olabilir bende buna benzer birşey yaşamıştım. Bende ki tuş atamalarında kaynaklıydı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yanlış yere konuyu açtıysam k.b )Merhabalar pubg mobilede adamların yanına gidip kesiyorum sonra böyle oyun kalıyor haraket edemiyorum (takım arkadaşlarını bomba atıyorsun ya sonra aynı şekildeki gibi böyle kalıyor) ama bu oyun içinde nadiren 2 kere oldu çözümü varmıdır
(BİLGİ OLAN YORUM YAPSIN) yorum kasma boş yorum atanları reportluyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 74878
Fps drobu yiyor olabilir misin kanka çünkü mesela lolde de jinx ile oynarken farm kasarken 240 fpsden 40-50 fpse düşebiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
büyük ihtimale güvenlik duvarı ve defendir ile alakalıdır bende lol de oluyordu bu sorun bide bişey sorcam bende itemları göstermiyor sebebi nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...