Onaylı Üye
mesela hangisiknk başka bir emülatörden denemeni öneririm
Ldplayer,Smartgagamesela hangisi
galiba onlarla girince gameloptaki insanlarla karşılaşmıyorum ve bu yüzden oyun geç buluyormuşLdplayer,Smartgaga
emilatör denePubg Mobile Kore oynuyorum ve nişan almak için sağ tık çalışmıyor bunun bir çözümü varmı ben çözüm olarak x mouse button control kullanıyorum bi tuş atayıp sağ clickmiş gibi yapıyorum bunun yüzünden ban yermiyim acaba hesabıma bişey olmasını istemiyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim
ban yemezsin büyük ihtimallePubg Mobile Kore oynuyorum ve nişan almak için sağ tık çalışmıyor bunun bir çözümü varmı ben çözüm olarak x mouse button control kullanıyorum bi tuş atayıp sağ clickmiş gibi yapıyorum bunun yüzünden ban yermiyim acaba hesabıma bişey olmasını istemiyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim
yok knk ban atmaz uyg dan dolayı bendede var 7 tuş var mausede işaret için filan kullanıyorumPubg Mobile Kore oynuyorum ve nişan almak için sağ tık çalışmıyor bunun bir çözümü varmı ben çözüm olarak x mouse button control kullanıyorum bi tuş atayıp sağ clickmiş gibi yapıyorum bunun yüzünden ban yermiyim acaba hesabıma bişey olmasını istemiyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?