PUBG Mobile Kulaklık. ( Ses Kasma )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle sizin pubg mobile için bir kulaklık öneriniz varmı ses kasmak için yazarsanız güzel olur :D
dün baya bi araştırdım ve James Donkey 712 isimli kulaklığı buldum fakat bu kulaklık USB girişli.Ama ben oyunu mobileden oynuyorum.
bir dönüştürü kullanarak ( USB - 3.5mm Jack dönüştürücü ) kulaklığı telefona bağlasam seste bozulmalar - kesintiler olurmu?

cevap veren herkese teşekkür ederim <3
birde bu 7.1 Surround şeysi nedir .D yazarsanız güzel olur
son birşey daha söliyem .d benim mausede macro tuşu var bu macro tuşu oyunlarda neye yarıyor bunuda söylerseniz mükemmel olr.

Son düzenleme:
Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk ses de bi sıkıntı yaşaman ben mobil oynadığım zamanda da aynısını yapıyodum .

7.1 surround ses , ev sinema sistemi yapılandırmalarında yaygın olarak kullanılan sekiz kanallı surround ses sisteminin ortak adıdır . Daha geleneksel altı kanallı ( 5.1 ) ses yapılandırmasına iki ek hoparlör ekler . 5.1 surround sesde olduğu gibi, 7.1 surround ses konumsal sesi standart ön sol ve sağ, orta ve LFE kullanır(subwoofer) hoparlör yapılandırması. Bununla birlikte, 5.1 surround ses sistemi hem surround hem de arka kanal efektlerini iki kanalda (ev sineması kurulumlarında genellikle iki arka surround hoparlör olarak yapılandırılır) birleştirirken, 7.1 surround sistemi surround ve arka kanal bilgilerini dört ayrı kanala böler, ses efektlerinin sol ve sağ surround kanallara ek olarak iki arka surround kanalına yönlendirildiği.
7.1 surround ses ev sineması kurulumunda, surround hoparlörler dinleyicinin konumunun yanına, arka hoparlörler de dinleyicinin arkasına yerleştirilir. Buna ek olarak, Dolby Pro Logic IIz ve DTS Neo: X'in ortaya çıkmasıyla , 7.1 surround ses, ön kanalların üzerine yerleştirilmiş iki ön yükseklik kanalı veya yerleştirilmiş iki ön geniş kanal eklenmesiyle 7.1 surround ses yapılandırmalarına da başvurabilir. ön ve surround kanallar arasında.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
  1. SteelSeries Bears 5
  2. HyperX Cloud Alpha
  3. Logitech G Pro
  4. Corsair HS70
  5. Corsair HS50
  6. Razer ManO'war
  7. Astro A10
  8. Astro A20

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Rampage'in bir çok kulaklığında 7.1 ses sistemi var tavsiyemdir fiyatları 100-150 lira arasında bir şeye almıştım Rampage Hectora bir çok mmofps oyununda ses kasmakta zorlanmıyorum çok rahat bir kulaklık kulağımı rahatsız etmiyor ve gayet rahat uzun kullanım içinde uygun bence

Raven0fzeus
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
james dankey 7.1 en iyilerinden

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
7.1 olayı şöyle sağ sol ön arka ve çaprazlardan sesler alıyorsun demek sağ arkandaki adamın sesini kulaklık sağ arkadan veriyor böyle bir tasarım mobilde oynuyorsun dönüştürücü ile ses bozulurmu şahsen bilmiyorum denemedim

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
7.1 cogu sanal oldugu ıcın bana hos gelmıyor tercıh meselesı tabıkı g231 kulanıyorum gayet memnunum mobıl konsolda pc herseyde calısıyor avantajı var

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
En güzeli iphone kulaklığı

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
mobilde ses kasmana gerek varmı

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
7.1 sesin detaylı ve durdugun yerin 360 derece cevresini 7e bolerek ses duymanı saglar.. Oneririm telefon desteklermi bilemiorum ama güzel bir teknoloji.. Macro ise yapmak istedigin islemi kısayol olarak atayacagın tus :)

Everybody loves Müslüm Gürses
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
URBANEARS Jakan Kablosuz Kulak İçi Kulaklık
Hem kablosuz hem ucuz ayrıca garantisi dahi var.Uygundur

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iphone kulaklığı > bütün kulaklıklar :D

Majestic
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
çok gerekli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...