7 Eyl 2019 Yasaklandı #1 retex R Banlı Üye Katılım 8 Nis 2019 Mesajlar 629 Çözümler 2 Tepki puanı 32 Ödüller 3 Yaş 26 7 HİZMET YILI Arkadaşlar 2.Sezondan beri hep AS olarak bitiriyordum fakat bu oyun hile ile dolduğu için bu sezon bir türlü olamadım bildiğiniz 10 dakikalık ban atmayan / kullandığınız varsa yoruma yazın hem ben hem de diğer arkadaşlara faydalı olur.
Arkadaşlar 2.Sezondan beri hep AS olarak bitiriyordum fakat bu oyun hile ile dolduğu için bu sezon bir türlü olamadım bildiğiniz 10 dakikalık ban atmayan / kullandığınız varsa yoruma yazın hem ben hem de diğer arkadaşlara faydalı olur.
7 Eyl 2019 #2 orcunlu58 O Üye Katılım 8 Ağu 2019 Mesajlar 15 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 23 6 HİZMET YILI Bypassme var
7 Eyl 2019 Yasaklandı #3 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI orcunlu58' Alıntı: Bypassme var Genişletmek için tıklayın ... bansızmı tencentde?
7 Eyl 2019 #4 mrkeyfiizade Süper Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 301 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Forgived' Alıntı: bansızmı tencentde? Genişletmek için tıklayın ... her hilenin ban ihtimali vardır
8 Eyl 2019 #5 EMNCNSLMZ E Bir Escobar Değildik Ama Bizde Sevdiklerimiz İçin Onaylı Üye Katılım 13 Ağu 2019 Mesajlar 86 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 27 6 HİZMET YILI bu bypassme 7.0 kuruyum dedım bypassme ye tıklıyorum new version available hatası verıyor atıyor uygulamadan sebebını bılen varmıdır
bu bypassme 7.0 kuruyum dedım bypassme ye tıklıyorum new version available hatası verıyor atıyor uygulamadan sebebını bılen varmıdır
8 Eyl 2019 #6 mrkeyfiizade Süper Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 301 Ödüller 7 7 HİZMET YILI theemin' Alıntı: bu bypassme 7.0 kuruyum dedım bypassme ye tıklıyorum new version available hatası verıyor atıyor uygulamadan sebebını bılen varmıdır Genişletmek için tıklayın ... yeni versiyon çıktı türkçesi heralde güncel değil.
theemin' Alıntı: bu bypassme 7.0 kuruyum dedım bypassme ye tıklıyorum new version available hatası verıyor atıyor uygulamadan sebebını bılen varmıdır Genişletmek için tıklayın ... yeni versiyon çıktı türkçesi heralde güncel değil.
8 Eyl 2019 #7 EMNCNSLMZ E Bir Escobar Değildik Ama Bizde Sevdiklerimiz İçin Onaylı Üye Katılım 13 Ağu 2019 Mesajlar 86 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 27 6 HİZMET YILI mrkeyfiizade' Alıntı: yeni versiyon çıktı türkçesi heralde güncel değil. Genişletmek için tıklayın ... yenı versıyona nerden ulasıcaz bu pubg hılesı cok felaket kasma sorunu yapmaya basşadı adam bıle olduremez oldum
mrkeyfiizade' Alıntı: yeni versiyon çıktı türkçesi heralde güncel değil. Genişletmek için tıklayın ... yenı versıyona nerden ulasıcaz bu pubg hılesı cok felaket kasma sorunu yapmaya basşadı adam bıle olduremez oldum
8 Eyl 2019 #8 mrkeyfiizade Süper Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 301 Ödüller 7 7 HİZMET YILI theemin' Alıntı: yenı versıyona nerden ulasıcaz bu pubg hılesı cok felaket kasma sorunu yapmaya basşadı adam bıle olduremez oldum Genişletmek için tıklayın ... hayır orada oyun sana yeni güncelleme çıktı yazıyor hilenin günceli bu zaten.ya hilede sıkıntı oldu yada sen güncellemedin.
theemin' Alıntı: yenı versıyona nerden ulasıcaz bu pubg hılesı cok felaket kasma sorunu yapmaya basşadı adam bıle olduremez oldum Genişletmek için tıklayın ... hayır orada oyun sana yeni güncelleme çıktı yazıyor hilenin günceli bu zaten.ya hilede sıkıntı oldu yada sen güncellemedin.