Çözüldü PUBG Mobile lag sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, oyun bu aralar çok lagda kalıyor. Bilgisi olan var mı? Çözümü nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Lagda kalıyor derken interneti kastetmediğini düşünüyorum eğer emülatör üzerinden oynuyorsan öncelikle bilgisayarının sanallaştırma özelliğini açmalısın. Sonrasında oyun içi ayarları ve emülatör ayarlarını yüksek performansa çekmelisin.
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Lagda kalıyor derken interneti kastetmediğini düşünüyorum eğer emülatör üzerinden oynuyorsan öncelikle bilgisayarının sanallaştırma özelliğini açmalısın. Sonrasında oyun içi ayarları ve emülatör ayarlarını yüksek performansa çekmelisin.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
lag sorunundan bahsediyorsan kendi internetin ile alakalı bir durum ancak dropdan bahsediyorsun ayarlarını güncellemeyi deneyebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum oyuna güncelleme geliyor sistemin yetmiyor olabilir sistem bilgilerini atar mısın lag in diger sıkıntısı da internetinden kaynaklı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
internet deil internet hızlı ama oyun laga giriyor..

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sistemin yetmiyor veya cihazın fazla ısınıyor olabilir grafik ayarlarını düşür veya emülatördeysen pc nin sanallaştırma özelliğini açmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...