- Yasaklandı
-
Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Senlik bir sıkıntı olabilir ben sıkıntısız oynuyorum.Paylaşım için teşekkürler hocam şimdi deneyip deneyimlerimi aktracağım.
Edit: Tekrardan paylaşım için teşekkürler çok güzel çalışıyor bir sıkıntısını gördüm (benlik bir hata olabilir) 6x scope açıkken mouse hareket etmiyor.
İçine atıyoruzbır vıdeo ceksenızde ızlesek sekmemeye hem lıke atalım
Post automatically merged:
com.tencent.ig nın ıcıne mı yanına mı atıyoruz dosyayı acıl cvp
işe yarar, 32bit apk dosyasıyla oyunu 32bit e çevirebilirsin bilgin olsunbıladerler ben 64 bıt oynuyorum pc den onda ıse yarar mı bu 32 bıt
yes this possibleIs it possible to reduce the recoil rate in gameloop?
çalışıyoremulatörün en son sürümünde çalışıyormu
64 bit için beklemede kal gün içersinde yükleyeceğimbıladerler ben 64 bıt oynuyorum pc den onda ıse yarar mı bu 32 bıt
Please wait for 64 bityup thats the deal but it is in 32 bit pubg we play 64 bit pubg
yes it is safeis this safe for use with esp
mobıl vıdeosu o emulatere nasıl kurulacak o lazım ??TR: Kurulum videosu eklenmiştir.
EN: Steps video added.
aynen pc ıle uyumlu mu ??pc ileuyumlu mu
gameloop ise youtube da çeşitli videolar var öncelikle oyunu açıp oyundn geri tuşu ile çıkıp gameloopta ana menüye geleceğiz ve f9 a bastığımızda karşımıza tarayıcı gelecek açıp es dosya yöneticisini apk olarak indireceğiz ve kurulumunu yapacağız ardından tekrar tarayıcıyı açıp bu konudaki linkten obb dosyasını indireceğiz zaten gerisi videodaki şekilde yapılıyor.mobıl vıdeosu o emulatere nasıl kurulacak o lazım ??
evet pc ile uyumludur.pc ileuyumlu mu
gameloop da çalışıyormuTR: Evet arkadaşlar biliyorsunuz gelen 1.7 güncellemesi ile sekmeme configler ban atmaya başladı
fakat bir yöntem daha var ve bu yöntem para ile satılıyor. Ben sizlere bunu ücretsiz vermek istiyorum.
EN: Hey guys, you know, with the 1.7 update, less recoil configs are banned,
but there is another method and this method is sold for money. I want to give you this for free.
Ekli dosyayı görüntüle 71305
Kurulum[TR]:
1) Öncelikle size vereceğim ZIP dosyasını indiriyorsunuz ve bir klasöre çıkartıyorsunuz.
2) Ardından çıkardığımız OBB dosyasını "Android/obb/com.tencent.ig(global için)/Buraya yapıştır."
3) Oyuna gir ve tadını çıkar.
Steps[EN]:
1) Download and extract the ZIP file.
2) Paste the OBB File here "Android/obb/com.tencent.ig(for global)/Paste here."
3) Open the game and enjoy.
TR: Main hesabınızda kullanabilirsiniz. Ban yok, fakat tüm sorumluluk size ait.
EN: You can use it in your main account. No ban, but all responsibility belongs to you.
Last Update: 27.12.2021
Status: Undetected
Version: Global 1.7(32Bit)
Features:
Less recoil (Sekmeme)
All gun working
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
NOTE:
TR:Bu config sadece Pubg Mobile Global 1.7 versiyonu için geçerlidir!
İstediğiniz versiyon varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.
EN:This config is only for Pubg Mobile Global 1.7 works.
If there is a version you want, please write in the comments.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?