tüm silahlarda aktif oluyor config'i kullandığınız zamanbazı silahlarda calısmıyor sanki ? calısan silahalr hangileri ?
Dp de çalışmıyor mu ? Çalışmıyorsa boşuna indirmeyeyimAkm dp scar-l de çalışmıyor.
slm bende soyle bir hata aliyorum solid explorer acinca data acilmiyor onun icin ne yapmam gerek tesekurleriçin geçerlidi
konuyu iyi okuyun lütfen tüm silahlarda çalışıyorDp de çalışmıyor mu ? Çalışmıyorsa boşuna indirmeyeyim
tüm silahlarda aktif oluyor config'i kullandığınız zamanslm bende soyle bir hata aliyorum solid explorer acinca data acilmiyor onun icin ne yapmam gerek tesekurler
bu dediğin şey imkansız kardeşim dosya belli kodlar belli bir tek sen yaşıyorsun bu sorunu burada bir sıkıntı var ?Bro ben denedim çalışmıyor belki sende çalışır. Test edip çalışmayanlar şunlar; dp , scarl , famas, groza , mg3 , m249 , mk (droptan cıkan) , ump , mk 12 ,
Post automatically merged:
Kullanıyorum videonun aynısını yaptım ama dp scarl groza mg3 mk14 famas mk12 bunlarda çalışmadı. Test edemediğim bir kaç silah daha var
Bro ben denedim çalışmıyor belki sende çalışır. Test edip çalışmayanlar şunlar; dp , scarl , famas, groza , mg3 , m249 , mk (droptan cıkan) , ump , mk 12 ,Dp de çalışmıyor mu ? Çalışmıyorsa boşuna indirmeyeyim
konuyu sabote etme bence doğru bilgiler ver insanlara amacın ne anlamıyorum ama ?Bro ben denedim çalışmıyor belki sende çalışır. Test edip çalışmayanlar şunlar; dp , scarl , famas, groza , mg3 , m249 , mk (droptan cıkan) , ump , mk 12 ,
Bende de sorun olabilir bro bilmiyorum. Ama videoyu birebir aynı yaptım çalışmadı. M4 akm beryl falan sorunsuzbu dediğin şey imkansız kardeşim dosya belli kodlar belli bir tek sen yaşıyorsun bu sorunu burada bir sıkıntı var ?
Yanlış alıntı yapmışım kardeşim arkadaşa cevap verecektim sabote etmeye calısmıyorum ben yaşadığım durumu söyledim. Başka bir arkadaşta daha deneyip sonucu yazacağım. Onda tüm silahlarda çalışırsa gameloopu sıfırdan kurup yapacağım configikonuyu sabote etmeyi kes bence doğru bilgiler ver insanlara amacın ne anlamıyorum ama ?
ya adam dünde yazdı dünde söyledim tamam eyvallah sorun yaşıyosun yazıyonda 10 kere yazmanda ki amaç ne yani dimireis biraz sakin ya![]()
Ben 2 gündür kullanıyorum sorun olmadıBu yöntem ile ban yiyen oldu mu? Bypass ve Vip kullanıyorum.
bilgisayardan indiriyorsan download manager kullanmanı tavsiye ederimaga indirme linkleri tek bende mi böyle bilmiyorum fakat indirirken çok yavaş iniyor, internetimde sıkıntı yok, 8kb diyor 15 saat diyo :/
Post automatically merged:
@AlpmenTR rica etsem başka bir siteye de alternatif olarak yükleyebilir misin dosyaları, mediafire de sıkıntı var sanırım şuan
aga onu da denedim de onda da max 100 kb diyor yani küçük bi dosya için saatlerce indirmek gerekli :/bilgisayardan indiriyorsan download manager kullanmanı tavsiye ederim