3 ay kullandım bi zararını görmedim ama başına gelirse o da senin bahtına ama gelmeyeceğini düşünüyorum yüzde 85 sorun yokMerhaba arkadaşlar, Logitech G300s fare aldım ve bunun kendi makrosu var. Bunu kullansam ban yer mıyım?
Yemezsin kardeşim 7 yıldır kullanıyorum her oyunda bı problem yaşamadım Steam pubg bile oynadım problem yaşamadım zaten macrosuz oynamayan yokMerhaba arkadaşlar, Logitech G300s fare aldım ve bunun kendi makrosu var. Bunu kullansam ban yer mıyım?
ben pubg için demiştim , report yiyince inceleniyor direk gümletiyorlar.Yemezsin kardeşim 7 yıldır kullanıyorum her oyunda bı problem yaşamadım Steam pubg bile oynadım problem yaşamadım zaten macrosuz oynamayan yok
pubg de mini ile öyle sıkarsan ban yersin şahsen ben ban yedimmacro ban sebebi değildir macrodan ban yiyeni duymadım hiç şimdiye kadar
yemezsinde ama dikkat etmende fayda var tabiMerhaba arkadaşlar, Logitech G300s fare aldım ve bunun kendi makrosu var. Bunu kullansam ban yer mıyım?
macro ya ban atarlarmı ben de makro var 10 dk arayla atıyolarmacro ban sebebi kanka
10 dk sonra 10 yıl herhaldeben pubg için demiştim , report yiyince inceleniyor direk gümletiyorlar.![]()
![]()
kanka 10 dk ban yersin 3-4 kere sonra 10 yılı yapıştırılaryemezsinde ama dikkat etmende fayda var tabi
Post automatically merged:
macro ya ban atarlarmı ben de makro var 10 dk arayla atıyolar
Post automatically merged:
10 dk sonra 10 yıl herhalde