Seçkin Üye
Pc kapatıp açtım duzeldi Valorant oynamıyorumda bugun akşama doqru oynamıstım en son oyundan cıkıncada kprocesshacker dosyasını silerim Cden sureklı Unutuyorum sonra steam pubgye veya liteye girince sıkıntı oluyor diye hileyi açtıgımda cde kprocesshacker oluşmuordu belki onla alakalıdır diye pc kapanmamıstı hiç bi aç kapa yaptım duzeldi şimdi saolunvalorant koruması oynuyorsan açık olabilir bende de aynı sorun vardı meğersem vanguard açıkmış
düzeldi düzeldi saolun pc aç kapa yaptmHocam bende denedim ama çok verimli şekilde çalışıyor antivirüsünüzü bir kontrol edermisiniz.
Valla canavar gibi çalışıyordu bende nedense böyle bir sorun olduyeni çıktı şu an tam yapamamış olabilirler yakında güncelleme gelir
Kapalı açmam hiç bir zaman Kendiside açılmazvirüs programını kapat
vanguard dikkat etRiot vanguard veya windows defender tekrar açılmış olabilir bir bak derim kapatırsan düzelebilir
Windows defender kapalıda vanguard ne :Svanguard dikkat et
valorant koruması oynuyorsan açık olabilir bende de aynı sorun vardı meğersem vanguard açıkmışWindows defender kapalıda vanguard ne :S
Pc kapatıp açtım duzeldi Valorant oynamıyorumda bugun akşama doqru oynamıstım en son oyundan cıkıncada kprocesshacker dosyasını silerim Cden sureklı Unutuyorum sonra steam pubgye veya liteye girince sıkıntı oluyor diye hileyi açtıgımda cde kprocesshacker oluşmuordu belki onla alakalıdır diye pc kapanmamıstı hiç bi aç kapa yaptım duzeldi şimdi saolunvalorant koruması oynuyorsan açık olabilir bende de aynı sorun vardı meğersem vanguard açıkmış
düzeldi düzeldi saolun pc aç kapa yaptmHocam bende denedim ama çok verimli şekilde çalışıyor antivirüsünüzü bir kontrol edermisiniz.
Sezonun sonunda, Chit geliştiricilerinin şu ana kadar çözdüğü bazı sorunlar varPc kapatıp açtım duzeldi Valorant oynamıyorumda bugun akşama doqru oynamıstım en son oyundan cıkıncada kprocesshacker dosyasını silerim Cden sureklı Unutuyorum sonra steam pubgye veya liteye girince sıkıntı oluyor diye hileyi açtıgımda cde kprocesshacker oluşmuordu belki onla alakalıdır diye pc kapanmamıstı hiç bi aç kapa yaptım duzeldi şimdi saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?