- Yasaklandı
-
Dostum takı başına. Kadar normal yazdıkların su hacker grupları demenden sonra bir garip neden onlar yapıyorda sen yapamiyorsun memory Hacking Game Hacking algoritması ni anlarsan herşey senin elindeAimi, speed car vs gibi ütüyoptik özellikleri çıkar. Sadece esp olsun. Gösterilecek itemleri seçme şansı olsun,özellikle adamların tepelerinde dükkan tabelası gibi duran isim barını ekleme derim, hem kullanışsız hemde çirkin duruyor.İlla eklenecekse oda seçmeli olabilir. tüm itemleri açmak bir çok pc kasıyor. İsteyen istediğini açsın. En önemlisi işlemci tüketiminin düşük olması. Emülatör zaten işlemciyi *** yor. Hilede üzerine bindirdi mi cazur cuzur ses çıkıp takılıyor.Hileye giriş ise günlük keyli olmalı. Keyide reklamlardan sonra gelecek şekilde ayarlamalısın ki reklamlardan sana geri dönüş olsun.
-Sadece esp,hilenin fixlenme olasılığını biraz daha düşürecektir.
-stabilite ve ücretsiz olması kullanan kişi sayısını arttıracaktır.
-Reklamlarda zamanla sana maddi dönüş sağlayacaktır. Direk paralı yapabilirsin ama piyasada çok sağlam paralı hileler var,çok sağlam hacker grupları var. Onların hilelerinden sana sıra gelmez.kimse tanımadığı bilmediği hileyede para yatırmaz.
Bence en faydalısı kendi hilemizi nasıl yaparız onu anlatan bir ders videosu çekmen.
Adamların alt yapısı vardır, programlama dillerine hakimdir. İlla aralarında game hack olayına hakim olan vardır, yardımlaşarak kendilerini bu alanda geliştirmiştir. Bu saydıklarımız dışında, olayı güzelce anlatan, göstererek öğreten bir eğitim videosu olmadığı sürece sağdan soldan bakmayla online bir oyuna hack yazılmaz, çok zor. Videolayda sadece yöntemi taklit edebiliriz. Diğer türlü programlama bilmeyen adam nasıl hack yazabilecek? Yukarıdaki arkadaş, eğer ki videodaki hileyi kendi yapmışsa (mesleği, bilgisi nedir bilmiyorum) valla bravo. Amacı insanlara yardım etmekse bence nasıl kendi hackimizi yapabileceğimizi anlatan bir video hazırlamalı. Biraz para kazanmayı amaçlıyorsa yukarıdaki dediğim gibi başlamalı. Hileleri tutunursa, kullanıcı sayısı artarsa sonra diğer özellikler(aim, speed vs) olan farklı bir hileyi aylık paralı çıkarabilir.Esp hilesi reklama devam eder ayrıyeten. Benim görüşüm bu.Dostum takı başına. Kadar normal yazdıkların su hacker grupları demenden sonra bir garip neden onlar yapıyorda sen yapamiyorsun memory Hacking Game Hacking algoritması ni anlarsan herşey senin elinde
saolasın reis ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?