Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler bi sorum olucak benim pc de pugb kasıyo en düşükte bile oynanmıyo 6 gb ram 1gb ekran kartı(amd) işlemci(amd athlon x2 250 )

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Reis söylemek istedikleri cheat engine value değişikliği yapamıyor, bu sorun her bilgisayarda olmuyor. Bazı bilgisayarlarda yetki sorunu var sanırım. Bu konuda yardım bekleyenlere yardım etmiyor ve bizde oluyor gibisinden bahaneler sunuyorsunuz bu bana hiç etik gelmedi ve yardım bekleyenlere yanıt verilmemiş gördüğüm üzere bunu memoryhackers kullanıcılarına yakıştıramadım.

Üye
7 HİZMET YILI
Reis söylemek istedikleri cheat engine value değişikliği yapamıyor, bu sorun her bilgisayarda olmuyor. Bazı bilgisayarlarda yetki sorunu var sanırım. Bu konuda yardım bekleyenlere yardım etmiyor ve bizde oluyor gibisinden bahaneler sunuyorsunuz bu bana hiç etik gelmedi ve yardım bekleyenlere yanıt verilmemiş gördüğüm üzere bunu memoryhackers kullanıcılarına yakıştıramadım.
kardesim cheat engine edit-setting-extras bölümünde olan 4 tane kutucugu işaretleyip bide öyle dene

Üye
7 HİZMET YILI
aga ben yaptım da bende şimdi yerdeki lootlar da gözükmüyor sadece yerden alırken gözüküyor?

Üye
7 HİZMET YILI
Android telefonlara için gameguardian kullanmadan hile istiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar direk konuya girmek istiyorum bildiğiniz üzere zulu pay to win özeliği taşıyan bir oyun ve bu oyuna hile yapmama kararınız site üyelerine büyük bir ayıp oldu lütfen zulu hilesini tekarar çıkarın sizin namınızı bilirim ve gerçekten sizin zulu hileleri çok iyidi fakat başlangıçtan beri savunduğunuz PAY TO WİN oyunların karşısındayız dediniz lütfen bu sözünüzü tutun teşekkürler..

Üye
7 HİZMET YILI
Bunda çimler var No grass yazmissin Bu recoil hilesi zaten çim yok ne alaka onu anlamadım
Eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...