- Yasaklandı
-
İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
Böyle bir programın ban yeme riski olduğunu sanmıyorumban riski var mı ?
kullanmaya başlarım yarın banlanma falan olursa söylerimBöyle bir programın ban yeme riski olduğunu sanmıyorum
Mutlaka belirtkullanmaya başlarım yarın banlanma falan olursa söylerim
Hocam nasıl ban riski olmayabilir No recoil in ? Tam bilgim yok ta Dword un sadece esp si bile ban atıyor. Sistem yakalamaz mı no recoil i ? Ona göre indirip deneyelim fake te.Böyle bir programın ban yeme riski olduğunu sanmıyorum
Dostum şöyle düşün bi aslında 3 parti bir yazılım ama ESP veya Aimbot tarzı değil normal no recoil tarzı bir program makro gibi düşünHocam nasıl ban riski olmayabilir No recoil in ? Tam bilgim yok ta Dword un sadece esp si bile ban atıyor. Sistem yakalamaz mı no recoil i ? Ona göre indirip deneyelim fake te.
kanka bütün hilelerin ban riski vardır sadece bazı hileler kaliteli olur çok uzun süre kullanırsın belki bu iyidirHocam nasıl ban riski olmayabilir No recoil in ? Tam bilgim yok ta Dword un sadece esp si bile ban atıyor. Sistem yakalamaz mı no recoil i ? Ona göre indirip deneyelim fake te.
Zaten yakında kaliteli bir hile paylaşıcam beklemede kalkanka bütün hilelerin ban riski vardır sadece bazı hileler kaliteli olur çok uzun süre kullanırsın belki bu iyidir
Olursa lüten bildirin ona göre konuya güncelleme yaparımban riski olmaz umarım indiriyorum şuan <3
Ban ihtimali 0 çünkü razer mousumda da aynı ayarlar var ondada makro açıyorum supporta yazdım yasal dedilerban riski var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?