İmleci Saklayı Dene Mi Ama Bildiğim Hilede Bu Özellik YokAgalar bildiğiniz gibi cs go vb bir oyunda hile açtığınızda obs den hile gizleyebiliyorunuz obs den oyun yakalama - android.exe gamelop u seciyorum fakat ekran gelmior çözümü bilen varsa yardım edebilirmi | SS BURDABağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aynn tam ekran olarak denede oyun modunda olmuyorOba sutudio yu yonetici olarak çalıştır uğraşmak istemiyorsan devamlı simgeye sagtikla yönetici olarak çalıştır seçeneği var ona tıkla sorunun cozulucektir. Yönetici olarak acmdigin için bu sorun ile karşılaşıyorsunuz
Post automatically merged:
He birde tam ekran olmadan aç tam ekran iken yakalamaya biliyor
knk bendede olmuyordu pencere modunda denedim oldu sende pencere modunda deneAgalar bildiğiniz gibi cs go vb bir oyunda hile açtığınızda obs den hile gizleyebiliyorunuz obs den oyun yakalama - android.exe gamelop u seciyorum fakat ekran gelmior çözümü bilen varsa yardım edebilirmi | SS BURDABağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
pencere yap yönetici olarak çalıştır opengl vb ise directx yapAgalar bildiğiniz gibi cs go vb bir oyunda hile açtığınızda obs den hile gizleyebiliyorunuz obs den oyun yakalama - android.exe gamelop u seciyorum fakat ekran gelmior çözümü bilen varsa yardım edebilirmi | SS BURDABağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?