hocam hepsini fps max ayarına göre ayarladım hala aynı,keşke dediğinde çözülsekare hızını extreme al
o eskidendi brah şimdi oyuna işlemiyor denedim eskiden onda da 60 fps sabit alıyordumGfx tool kullanın kasmayı %60 70 düşürür grafikleri bozar yanlız.
aslında tadımlık giriyorum ciddi bir şekilde oynama alışkanlığım yok sadece merak için indirdim dedim silecektim kasınca ters renk sorunu vardı benim işsiz kuzenim ayarların hepsini teker teker denemiş sonundada kasmadan oynamış dışardayken yapmış bunu 2 saat falan uğraşmış benimde canım çekti girim dedin o zamandan beri ara sıra giriyorumşu oyundan ne zevk alıyorsunuz?? git cs1.6 oyna ondan daha iyi
optimizasyon sorunu var evet fakat eskiden böyle bir hata almıyordum ayarları farklı mı yaptım diyorum hayır aynı ayar first bloddan farkı yok beeeBu oyunda istediğin ayarı yap yine de FPS sıkıntısı var
hemde kaç defa GoT daki sam karakterinden bile daha temizHiç kasanın içini temizledin mi?
i5 8400 le donması normalmitek yapabilcegin ayar işlemcini degiştirmek pentium işlemci bikere 2011 işlemcisi bu oyun sadece işlemciyi yiyor oynarken bak anlıcaksın cpu kaçlara fırladıgını
kardeşim ben önceden olmayan kasmayı belirttim senin o pc gayet uygun ama optimizasyon sorunu var emülatörde boşa uğraşmaAyni kasma problemi bende de mevcut diz üstümün özellikleri şu şekilde:
Pentium i5 yedinci nesil 2,5 ghz
8 gb ram, 2 gb ekran karti intel hd 620 serisi.
Hangi ayari denediysem çözüm bulamadım. Pc nin donanımı mi yetersiz diye düşündüm ama bilemiyorum. Önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?