Onaylı Üye
Kapatıp tekrar açtım ama sorun çözülmedi. Tahmini süre 37 saniye yazıyor 25 dk geçiyor maç bulmuyor.Kapatıp tekrar aç. Sunucunun Avrupa'da olduğundan emin ol.
sunucuyu kontrol ettin mi? Bazen farklı bir sunucuda arama yapabiliyor. Bir de şunu da deneyebilirsin;Kapatıp tekrar açtım ama sorun çözülmedi. Tahmini süre 37 saniye yazıyor 25 dk geçiyor maç bulmuyor.
TDM dediğin ne oluyor tam olarak ? Oyuna yeni başladım da bilmiyorum.sunucuyu kontrol ettin mi? Bazen farklı bir sunucuda arama yapabiliyor. Bir de şunu da deneyebilirsin;
TDM gir ya da farklı bir oyun modu. 1-2 el at. sonra normal girmeyi dene.
Team Deathmatch falan girebilirsin. Ya da daha farklı bir mod. Sonra normal oyuna girmeyi dene dostum. Bende aynı sorunları yaşıyordum. bu şekilde yaparak oyuna tekrar girebiliyordum.TDM dediğin ne oluyor tam olarak ? Oyuna yeni başladım da bilmiyorum.
cık gır yap denesene broArkadaşlar bilgisayardan oynadığım için benim gibi emülatör kullanan kişilerle eşleştireceğini söylüyor. Avrupa sunucusundayım. 20-25 dk geçiyor maç bulmuyor. Tüm haritaları seçmeme rağmen. Bunun çözümünü bilen var mı ? Gameloop'tan giriyorum oyuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?