Maça girdiğimded ilk 2 dk yerler olmuyo . Yüklendikten sonrada oyunda fareyi ve kalvyeyi geç algılamaya ve kafasına göre haraket etmeye başlıyo .Bi çözümü varmı yoksa yeni sistemmi lazım
Hocam bilgisayardan oynuyorsan bir ssdine bak derim benim eskiden hard diskim vardı çoğu oyunlarda yerler buglanıyordu yüklenmiyordu ssd geçince bütün sorunum çözüldü
Hocam bilgisayardan oynuyorsan bir ssdine bak derim benim eskiden hard diskim vardı çoğu oyunlarda yerler buglanıyordu yüklenmiyordu ssd geçince bütün sorunum çözüldü
eskiden rahatça oynıyabiliyodum ama yinede sistem bu
İşlemci:Intel(R) Celeron(R) CPU 2950M @ 2.00GHz 2.00 GHz
Ram:8gb
Ekran kartı : Intel hd graphics
300 GB HDD
eskiden rahatça oynıyabiliyodum ama yinede sistem bu
İşlemci:Intel(R) Celeron(R) CPU 2950M @ 2.00GHz 2.00 GHz
Ram:8gb
Ekran kartı : Intel hd graphics
300 GB HDD
laptop ile oynuyorsun anladığım kadarıyla bu sistem ile oynaman normalde de zor ama olsun ben kasa kasa oynarım yerler yüklensin yeter dersen 250 ssdi alıp taktırabilirsin işlerini baya hızlandırır
laptop ile oynuyorsun anladığım kadarıyla bu sistem ile oynaman normalde de zor ama olsun ben kasa kasa oynarım yerler yüklensin yeter dersen 250 ssdi alıp taktırabilirsin işlerini baya hızlandırır