23 Tem 2018 #1 onels44 O Onaylı Üye Katılım 20 Kas 2016 Mesajlar 63 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 27 9 HİZMET YILI Acaba pubg mobile pc ile oynanan hack varmıdır ya da memory hackrs bunun üzerinde çalışmları varmı
23 Tem 2018 #2 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI wardır ben oynuyorum ve geliyor karşıma. Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Tem 2018 Yasaklandı #3 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI Pubg mobile mobil üzerine bir oyun pc'dede oynanıyor mobil oyunun pc hilesi yapılmaz.Pubg hilesi yapılmıyor çünkü ban yiyorsun Oyla 0 Olumsuz oyla
Pubg mobile mobil üzerine bir oyun pc'dede oynanıyor mobil oyunun pc hilesi yapılmaz.Pubg hilesi yapılmıyor çünkü ban yiyorsun
23 Tem 2018 Konuyu başlatan #4 onels44 O Onaylı Üye Katılım 20 Kas 2016 Mesajlar 63 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 27 9 HİZMET YILI ÜzgünAdam' Alıntı: Pubg mobile mobil üzerine bir oyun pc'dede oynanıyor mobil oyunun pc hilesi yapılmaz.Pubg hilesi yapılmıyor çünkü ban yiyorsun Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu yüklüyerek telefondan degil pcden oynarsın ben mesala kardeşimle giriyorum ben pcden kardeşim telefondan HackArayanFakir' Alıntı: wardır ben oynuyorum ve geliyor karşıma. Genişletmek için tıklayın ... katılıyorum kesinlikle vardır hile bulamadım ben Oyla 0 Olumsuz oyla
ÜzgünAdam' Alıntı: Pubg mobile mobil üzerine bir oyun pc'dede oynanıyor mobil oyunun pc hilesi yapılmaz.Pubg hilesi yapılmıyor çünkü ban yiyorsun Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu yüklüyerek telefondan degil pcden oynarsın ben mesala kardeşimle giriyorum ben pcden kardeşim telefondan HackArayanFakir' Alıntı: wardır ben oynuyorum ve geliyor karşıma. Genişletmek için tıklayın ... katılıyorum kesinlikle vardır hile bulamadım ben
23 Tem 2018 #5 KusursuzHacker ♥ Kusursuz ♥ Ultra Üye Katılım 26 Nis 2018 Mesajlar 1,988 Çözümler 3 Tepki puanı 528 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Arkadaşlar bildiğiniz üzre script ile telefondan yapıyorlar peki biz bunu nasıl pc de yapıcaz ? Çok basit aslında bluestacks veya nox app ile çok rahat yapabilir siniz rootlu olsun yeter gerisini yaparsınız zaten hade eyw. Oyla 0 Olumsuz oyla
Arkadaşlar bildiğiniz üzre script ile telefondan yapıyorlar peki biz bunu nasıl pc de yapıcaz ? Çok basit aslında bluestacks veya nox app ile çok rahat yapabilir siniz rootlu olsun yeter gerisini yaparsınız zaten hade eyw.
23 Tem 2018 #6 ToxsicWolf T Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2018 Mesajlar 52 Tepki puanı 9 7 HİZMET YILI Sadece Mobilde diye biliyorum? Pc de olsa iyi olur bencede Ama kimi bilgisayar kaldırmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Tem 2018 #7 FASIR F Üye Katılım 16 Tem 2018 Mesajlar 34 Tepki puanı 4 7 HİZMET YILI hile çok var baya var Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Tem 2018 #8 ToxsicWolf T Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2018 Mesajlar 52 Tepki puanı 9 7 HİZMET YILI FASIR' Alıntı: hile çok var baya var Genişletmek için tıklayın ... Olm nere girsem sen çıkıyon Benimi gözetliyon lan Oyla 0 Olumsuz oyla
FASIR' Alıntı: hile çok var baya var Genişletmek için tıklayın ... Olm nere girsem sen çıkıyon Benimi gözetliyon lan
23 Tem 2018 #9 FASIR F Üye Katılım 16 Tem 2018 Mesajlar 34 Tepki puanı 4 7 HİZMET YILI shdssjh 15 msj atıyım çıkçam sadlkj Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Tem 2018 #10 ToxsicWolf T Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2018 Mesajlar 52 Tepki puanı 9 7 HİZMET YILI FASIR' Alıntı: shdssjh 15 msj atıyım çıkçam sadlkj Genişletmek için tıklayın ... Okey Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Tem 2018 #11 KusursuzHacker ♥ Kusursuz ♥ Ultra Üye Katılım 26 Nis 2018 Mesajlar 1,988 Çözümler 3 Tepki puanı 528 Ödüller 10 8 HİZMET YILI ToxsicWolf' Alıntı: Pc de olsa iyi olur bencede Genişletmek için tıklayın ... dediğimi yaparsan çalışır. Oyla 0 Olumsuz oyla
ToxsicWolf' Alıntı: Pc de olsa iyi olur bencede Genişletmek için tıklayın ... dediğimi yaparsan çalışır.