Uzman Üye
biliyorumda bende plat 3 basladım sezonaŞöyle adam bir önceki sezon as veya fatih bitirdiyse puanı senden yüksek başlıyor yani sen 3000 puanda Plat 1 iken adam 3500 puan ile plat 4 başlıyor sonra oynadığı oyun senden az olsa bile her türlü puanı senden yüksek oluyor @edip atmaca
oynadıgım oyuncular full fatıh tac arası zaten cozemedım ben bu olayıPuanlaarın geneli karşında oynadığın oyuncuların rankıyla ilgilidir.Rankı yüksek ise sağlam puan verir,hayatta kalma leşe göre daha çok puan vermektedir.
baskan oranlarım daha iyi dikkatli bak adamın oyunu fazla sadece oda 50 kez gırememıs hemen hemen bende benım kıll wın falan hepsi daha fazlaHocam ilk 10 a giremeyince eksi alıyorsun ya sen daha fazla girememişsin o yüzden eksi daha çok almışsındır.
Hangi haritada oynuyorsunbaskan oranlarım daha iyi dikkatli bak adamın oyunu fazla sadece oda 50 kez gırememıs hemen hemen bende benım kıll wın falan hepsi daha fazla
erangel dıger harıtalarda oyun bulmuyo zatenHangi haritada oynuyorsun
siralama puani 0 da kaldi ne yqpabilirimPuanlaarın geneli karşında oynadığın oyuncuların rankıyla ilgilidir.Rankı yüksek ise sağlam puan verir,hayatta kalma leşe göre daha çok puan vermektedir.
Ban yemişsin ban yediğin için hep o öyle kalacak geçmiş olsun.siralama puani 0 da kaldi ne yqpabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?