Arkadaşlar, Pubg Mobil bildiğiniz gibi 2 ayda bir sıfırlanan bir sezon mantığına sahip. Yani sezonu nasıl bitirirseniz bitirin, sezon sonu ranklar düşürülüyor. Burada merak ettiğim şey, benim gibi rank kasan arkadaşlar içinde önemli olan bir soru var.
Misal, ben şimdi As kademedeyim diyelim, As ödüllerini aldım. Sezonunuda Elmasa düşerek bitirdim diyelim. Sezon grafiğinde bu sezon için Elmas mı yoksa As mı gözükeceğim?
Post automatically merged:
Şundan soruyorum As kadar kastıktan sonra salacağım, artık kaça saklana oynamaktan gına geldi. Edit:Yanlış anlaşıldım sanırım,tekrar izah edeyim. As kademedeyim diyelim ve oynamaya devam ediyorum, o kadar kötü oynadım ki rütbeyi Elmasa, Platine düşürüp sezonu bitirdim diyelim.Hani oyunda sezon grafiği var hangi sezon ne oldunuz yazıyor. Oraya sezonu hangi rankta bitirdiğim mi yazacak yoksa o sezon çıktığın en yüksek rank mı yazacak?
Elmasa düşme yok arkadaşlar gerçekten mobıl oynuyormusunuz yoksa sırf yorum kasmak içinmi yorum yapıyorsunuz ? beta sunucusundan berı oynuyorum bu oyunu daha elmasa dusenı gormedım ne kadar kasarsan kas ıstersen global dunya 1.sı ol gene düşeceğin yer platın kademe elmas yok yanı yanlış bılgı vermeyın . Şuan fatih kademedeyim ilk 100 e girmeme 70 kişi falan kaldı ilk 100 e girdiğimde buraya fotoğraf atarım ve seozn sonu kadememı gosterırım mılletın aklını bulandırmayın .
If you claim rewards and fall off to diamond, your highest season rank which will appear in your profile will be diamond although you claimed the Ace Tier rewards. That's the system.