PUBG Mobile Seri Ban Yeme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Hali hazırda Dword hack kullanıcısıydım. xxxx isimli bir hileyi test etmemi arkadaşım sorunsuz kullandığını söyledi bende onu kurdum gerçekten bariz şekilde kasma sorununu kaldırdı ortadan neredeyse. Buraya kadar herhangi bir problem yok. No Recoil zımbırtısını merak ettim oyun alanına girip arkadaşımla birlikte denedik bunu.Ardından sadece ESP ayarlarını yapıp maça girdik. 3. maç sonucunda ben 3650 gün ban yedim.

Yine buraya kadar bir problem yok şanssız olan bendim ihale bana patladı arkadaşıma birşey olmadı. Yeni hesap açtım DWORD hack ile giriş yaptım 2. maç sonunda ban yedim. 3. yeni hesabımı açtım 3. maç bitmeden yine ban yedi. Facebook hesabıma bağlı bir hesabım daha vardı onunla giriş yaptım 2. maç sonunda ban yedim. İşin komik kısmı sonuncusunda tamamen hilesiz oynadım.

Şimdi merak ettiğim bir husus var. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Resmen seri ban silsilesine yakalandım ve bir çözümü yok gibi duruyor. Son hilesiz girişimden önce ise PC'ye format attım kalıntı varsa sillinsin diye ona rağmen ban geldi :) Bunun sebebi ne olabilir? Modemin MAC adresini mi alıyorlar? Yoksa harddiskten mi tanıyorlar? Çözümü mevcut mudur? Daha önce böyle bir ilginçlik ile karşılaşan olmuş mudur?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
tmac ıle dene mac deılse anakart nosuna atmıslardır banı. anakartını deıstırmen lazım.

Üye
7 HİZMET YILI
ip attılarsa o ip ile giremezsin serial attılarsa o hdd ile giremezsin hesaba attılarsa o hesapla giremezsin :)

Üye
7 HİZMET YILI
ip attılarsa o ip ile giremezsin serial attılarsa o hdd ile giremezsin hesaba attılarsa o hesapla giremezsin :)

Hangisine attığını nasıl öğrenebileceğiz peki? Hesaba zaten atıldı o belli. IP'ye mı yoksa seriale mi attılar bunun detayını nasıl öğrenebiliriz bir yolu var mı?

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bende 3650 gün yedim rpli hesapta esp açıyorum sıkıntı yok gibi şuanlık

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aynı sorunu bir ara Ros oyunu üzerinde yaşamıştım. Eğer MAC adresini degiştirmediysen, değiştir. Ben o şekilde çözebildim sorunumu. Pubg de işe yarar mı bilemem tabi ama denemeni tavsiye ederim. Modem resetlemeyi de denemediysen onu da dene. Bu 2 yolu deneyipte çözemez isen başka bir fikir bilmiyorum. Senin de dediğin gibi Harddisk banı atmış olabilirler belki de.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hardisk ne alaka kardeş hesaba atıyolar banı sen gidip başka bir pcdende oynarsın ozaman oyunu ne alakası var hesaba atılıyor banlar :brainfree:
Not: gfx tool yasak oyun içerisindeki kodlamaları değiştirdiği için sistem bunu algılıyor ve ani ban atıyor ondan kurtuluş yok aniden ban yersin ondan yemesen zaten oyuncular senin hile olduğunu anlayıp sinirinden bildiriyorlar kurtuluşun yok ;)

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bakın ben en düşük ayarlarda , en düşük çözünürlükte 25 - 30 fps takılmalarla + 1000 ping ve an ve anlığına internet kesilmesiyle kare monitorle oynuyorum ve rahat son 10'a kalıyorum bence bir iki el hilesiz deneyin eminim daha çok keyif alırsınız hile güzelde bu kadar alışmayın hilesiz oynayamayacak duruma gelmeyin diye söylüyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Dünden bu yana modeme reset atmamıştım. IP ban atılmış, IP değişince düzeldi.

Üye
7 HİZMET YILI
3650 gün bende yedim hayırlı olsun fazla abartmayın sisdeki adamları vurmayın benden tavsiye

Üye
7 HİZMET YILI
gerçekten çok sevindim.. yapmayın kardeş hile, herkezin eşit olduğu bir oyunda neden yapıyorsunuzki böyle şeyler

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dwordu bende kullanıyorum yaklasık 1 aydır ama ban yıyemedım. :D hangı serverde oynuyorsun. avrupamı baska bır serverdemi

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
İp ban yediği için ban dalgası yaşadı arkadaş modem resleyip girseydi diğer hesaplar ban yemezdi.

Oyunda bizim dword harici verilen özellikleri kullanmayın aimbot veriyoruz ama ban yeme ihtimaliniz %50 artıyor kullanır iseniz. Sadece esp box la oynarsanız ban yemezsiniz 1 aydır kullanıp ban yemeyenler var konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...