16 Ağu 2019 Yasaklandı #1 Qeryx Q do not even afraid of god Banlı Üye Katılım 17 Ara 2018 Mesajlar 200 Çözümler 1 Tepki puanı 55 7 HİZMET YILI Fotoğrafta gördüğünüz hatayı alıyorum yardım eder misiniz? Moderatörün son düzenlenenleri: 11 Mar 2022
16 Ağu 2019 #2 Hazyn H Kazanmak, kazanmaktır... Emektar Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 1,060 Çözümler 13 Tepki puanı 498 10 HİZMET YILI Girmiş olduğunuz server'ın dolu olduğunu söylüyor. Bu nedenle sizi oyuna almıyor. Hata kodu da server limiti ile ilgili zaten. Oyla 0 Olumsuz oyla
Girmiş olduğunuz server'ın dolu olduğunu söylüyor. Bu nedenle sizi oyuna almıyor. Hata kodu da server limiti ile ilgili zaten.
16 Ağu 2019 #3 Keopsfenks Süper Üye Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1,033 Çözümler 4 Tepki puanı 186 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Sunucu meşgul yazıyor bide üstelik yeni bir oyun olduğundan olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 Qeryx Q do not even afraid of god Banlı Üye Katılım 17 Ara 2018 Mesajlar 200 Çözümler 1 Tepki puanı 55 7 HİZMET YILI Hazyn' Alıntı: Girmiş olduğunuz server'ın dolu olduğunu söylüyor. Bu nedenle sizi oyuna almıyor. Hata kodu da server limiti ile ilgili zaten. Genişletmek için tıklayın ... yardımın için teşekkür ederim ama telefondan girebiliyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Hazyn' Alıntı: Girmiş olduğunuz server'ın dolu olduğunu söylüyor. Bu nedenle sizi oyuna almıyor. Hata kodu da server limiti ile ilgili zaten. Genişletmek için tıklayın ... yardımın için teşekkür ederim ama telefondan girebiliyorum
16 Ağu 2019 #5 Hazyn H Kazanmak, kazanmaktır... Emektar Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 1,060 Çözümler 13 Tepki puanı 498 10 HİZMET YILI Warman' Alıntı: yardımın için teşekkür ederim ama telefondan girebiliyorum Genişletmek için tıklayın ... "Telefondan girebiliyorum" derken? Zaten atmış olduğun SS, PUBG Lite'ın mobil versiyonu değil mi? Oyla 0 Olumsuz oyla
Warman' Alıntı: yardımın için teşekkür ederim ama telefondan girebiliyorum Genişletmek için tıklayın ... "Telefondan girebiliyorum" derken? Zaten atmış olduğun SS, PUBG Lite'ın mobil versiyonu değil mi?
16 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 Qeryx Q do not even afraid of god Banlı Üye Katılım 17 Ara 2018 Mesajlar 200 Çözümler 1 Tepki puanı 55 7 HİZMET YILI Hazyn' Alıntı: "Telefondan girebiliyorum" derken? Zaten atmış olduğun SS, PUBG Lite'ın mobil versiyonu değil mi? Genişletmek için tıklayın ... emulatorden giriyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Hazyn' Alıntı: "Telefondan girebiliyorum" derken? Zaten atmış olduğun SS, PUBG Lite'ın mobil versiyonu değil mi? Genişletmek için tıklayın ... emulatorden giriyorum
16 Ağu 2019 #7 Hazyn H Kazanmak, kazanmaktır... Emektar Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 1,060 Çözümler 13 Tepki puanı 498 10 HİZMET YILI Warman' Alıntı: emulatorden giriyorum Genişletmek için tıklayın ... Bir tür engelleme olabilir. Emin değilim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Warman' Alıntı: emulatorden giriyorum Genişletmek için tıklayın ... Bir tür engelleme olabilir. Emin değilim.