Donator
Bu Hilenin Bir Linki Yoktur.Link nerde ?
Hayır Knka Taklayı Bulan Memoryhackers,ColdHack Vardi Bunlarda Takla Kodunu Paylaşmadıkları İçin Bende Bulup Paylaşmıştımtaklayı bulan adamdır kendisi ben crawlarmy knk
Herkesin Görebileceğini Sanmıyorum Şuanlık Üstünde Çalışırım Olursa Daha İyi Olur Fakat Dediğim Gibi Sanmıyorum.ya skin hilesi diyince inanırımısın çok mutlu oldum ne zaman paylaşıcaksın ayriyeten herkez göre bilecekmi bu skinleri yoksa bizemi özel
sen videsunu felan atıştın frmde başı the olanHayır Knka Taklayı Bulan Memoryhackers,ColdHack Vardi Bunlarda Takla Kodunu Paylaşmadıkları İçin Bende Bulup Paylaşmıştım
Aynen Knka Sıkılmıştım O Zamanlar İstersen Özelden Devam Edelim Spam Yapmıyalımsen videsunu felan atıştın frmde başı the olanpaylaşıp bırakmıştın forumu
Konuda belirttiğim gibi 2-3 gün içinde kesin paylaşalacaktırne zaman paylaşacaksın
Skinlerden Şuanlık Silah Skini Gözükebilecek Diğerleri Üzerinde Denemeler Yapıyorum.Aga Skinlerde Herkesde Gözükcekmi Yoksa Sadece Bizdemi Ve Ban Filan Durumu?
Dediğim Gibi Real Olma Olasılığı Düşük Fakat Şuanlık Silah Şaşırtıcı Şekilde Team Odasında Arkadaşların Görebiliyor Silah Skini’ni umarım diğerlerinide o şekilde halledebilirimFazla Stabil olcagni sanmam ama bakalım
Hiç bir hile kalıcı olmaz realmi fakemi diye sorsan güzel bir cevap verebilirdimkalıcımı yoksa oyunu kapatınca gidecekmi
Dediğim Gibi Real Olma Olasılığı Düşük Fakat Şuanlık Silah Şaşırtıcı Şekilde Team Odasında Arkadaşların Görebiliyor Silah Skini’ni umarım diğerlerinide o şekilde halledebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?