dostum daha ne yapmam lazım ömrümü mü harcamam lazım aşırı fazla sekiyor saçma bir şekilde adamları izliyorum mouselerini de takip ediyorum adam mouse hareket ettirmiyor nerdeyse dümdüz spray atıyorya mouse ve bileğin etkisi var tam verimliliği alamaman çok normal bu yüzden biraz daha fazla spray çalışman lazım
Kendine en rahat gelen hassasiyet ayarlarını kullan, özel modlarda dene.Merhaba dostlar youtube de izlediğim adamların silahları gram sekmiyor ben spray atmaya çalışmama rağmen arşa kadar tepiyor silah acaba özel ayar falan mı var ne kadar spray denediysem bir türlü beceremedim bu işi yardım edermisiniz
sens ayarladım kendime göre spray da atıyorum ama halen çok fazla dağılıyor mermileronu oyun ayarlarından nişan şeyini ayarlıyorsun sekmeme için birde ona rağmen ayarı yapmana rağmen hala sekerse bileğinle ilgilidir bilekle ilgili
hassasiyetle alakası yok dostum. ayarlı zaten sens.Kendine en rahat gelen hassasiyet ayarlarını kullan, özel modlarda dene.
ne ayarı yapmam lazım keşke onu da yazsaydın kardeşayar yapman lazım
sens ile alakası olduğunu sanmıyorum. sens ayarları spray de atıyorum ama halen çok fazla dağılıyorantrenman modunda kendin için en iyi hassasiyeti blabilirsin
sekme ile mouse marka kalitesi ne alaka dostum bilginiz olmadı her işe burnunuzu sokmayın artık. 5tllik mouse ile neler yapan var.mousenin markası kalitesi seninde oynayışın fark ettiriyor alışmış olman lazım yoksa sekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?