PUBG Mobile Sıralamaya Giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Geçen sezon bypassdan ban yediğimdem beri sıralamaya giremiyorum. Çözümünü bilen varmı?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
normalde 100. barajını geçtin dimi?
evet hocam Türkiye siralamasina girdigim halde siralamaya almadi. Bende dün sabah bayragı değiştirdim. Şuan bu ülkede 4. olmam gerekirken siralamasiz yaziyor Arkadaşlar arasi siralamada hepsi 0 gösteriyor avrupa siralamasinda ilk 100 e girdigim halde oraya bile almadi Boşa oynuyomuş gibi hissediyorum. yokmu çözümü bu lanet şeyin gunlerdir ugrasiyorum Fatih rütebesinide vermiyo siralamaya giremedigim icin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sorun bypassdan kaynaklaniyormuş. 10 dk ban attikdan sonra hesabim bloke edilmiş artik fatih olamiyorum ve siralamalara giremiyorum :(

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende de aynı durum oldu dün. Bu hesap bloke durumu kalıcı mı yoksa belli bir süreli mi yada sezonluk mu
Bi kaç kişiye sordum banlandıktan 2 hafta sonra açılır dedi. Başka forumlarda sezon 8 sonuna kadar yazmışlar. Ben banlanalı 2 haftayı geçti. Sanırım sezon sonuna kadar böyle kalcak.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben geçen sezon yemiştim bu sezonda almıyo sıralamaya buna bi çözüm var mı aceba bilen biri mutlaka vardır fatih falan olunmuyo bu şekilde çok sıkıcı bi durum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben geçen sezon yemiştim bu sezonda almıyo sıralamaya buna bi çözüm var mı aceba bilen biri mutlaka vardır fatih falan olunmuyo bu şekilde çok sıkıcı bi durum
Sanırım artık sezon sonuna kadar giremiyoruz. 8. sezonun bitmesini beklicez. Benim 3. hafta oldu banlanalı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
diyorum ya geçen sezon yedim bu sezonda devam ediyo bence kalıcı bir durum bu elbet bir çözümü vardır ama nasıl bilmiyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bir fikrim yok. benim tecrübem, geçen sezon sonlarına doğru bypass yapmam, daha sonra sıralamalarımı kaybetmem ve bi daha geri gelmemesi, bu sezon ise 98. falanım ama girebiliyorum yani. benim için sıralama değil de komando görevi önemli. sıralama senin için bi anlamı yoksa at gitsin. sıralaman dışında geri kalan her şeyin normal sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Fatih de olamiyorum. as 4220 puanim var teklide rahat yetiyor. siralamaya giremediğim için fatih vermiyor. avrupa teklide 6. bölgede 1. olmam gerekiyor siralamasiz yaziyor. O kadar emek çöpe gitti. Sanırım hesap komple bloke edilmiş. 3 4 haftadir durum aynı. Kalıcı olabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...