Onaylı Üye
Geçen sezon bypassdan ban yediğimdem beri sıralamaya giremiyorum. Çözümünü bilen varmı?
Son düzenleme:
evet hocam Türkiye siralamasina girdigim halde siralamaya almadi. Bende dün sabah bayragı değiştirdim. Şuan bu ülkede 4. olmam gerekirken siralamasiz yaziyor Arkadaşlar arasi siralamada hepsi 0 gösteriyor avrupa siralamasinda ilk 100 e girdigim halde oraya bile almadi Boşa oynuyomuş gibi hissediyorum. yokmu çözümü bu lanet şeyin gunlerdir ugrasiyorum Fatih rütebesinide vermiyo siralamaya giremedigim icinnormalde 100. barajını geçtin dimi?
Pazartesiyi beklicem bakalim. Bu sorunu baya bi kişi yaşiyomuş Umarim düzelir Düzelmezse öbür sezonu beklicez artıkİyi de bunun bu sezon yenilenmesi gerekli. ben şu an girdim mesela.
Bi kaç kişiye sordum banlandıktan 2 hafta sonra açılır dedi. Başka forumlarda sezon 8 sonuna kadar yazmışlar. Ben banlanalı 2 haftayı geçti. Sanırım sezon sonuna kadar böyle kalcak.Bende de aynı durum oldu dün. Bu hesap bloke durumu kalıcı mı yoksa belli bir süreli mi yada sezonluk mu
Sanırım artık sezon sonuna kadar giremiyoruz. 8. sezonun bitmesini beklicez. Benim 3. hafta oldu banlanalı.ben geçen sezon yemiştim bu sezonda almıyo sıralamaya buna bi çözüm var mı aceba bilen biri mutlaka vardır fatih falan olunmuyo bu şekilde çok sıkıcı bi durum
Sezon yenilenmesi ile alakalı birşey yok arkadaşımız diyorki beni sıralamasız gösteriyor . ( Yanlış olabilirim bilmiyorum bende fazla )İyi de bunun bu sezon yenilenmesi gerekli. ben şu an girdim mesela.
maalesef kalıcı dostum ama umarım bir çözüme ulaştırabilirler adminlerimizİnşallah kalıcı değildir. Çünkü her sezon Fatihe kasıyordum.