pubg mobile sol tık takılı kalması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bu sorun ile ilgili daha önce konu açmıştım. emülatörle oynarken sol tık takılı kalıyor ve kendi kendine ateş ediyor ve oyundan bir zevk almıyorum. tüm uygulamaları yapmama rağmen çözüm bulamadım. en son olarak mouse de bir sorun olabilir diye değiştirdim ama sorun devam ediyor. Konu hakkında yeni bir önerisi ve yardımı olacak olan var mı ? (Kullanmakta olduğum notebook monster a5 32gb ram- gtx1650 ekran kartı özellikli.)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu sorun ile ilgili daha önce konu açmıştım. emülatörle oynarken sol tık takılı kalıyor ve kendi kendine ateş ediyor ve oyundan bir zevk almıyorum. tüm uygulamaları yapmama rağmen çözüm bulamadım. en son olarak mouse de bir sorun olabilir diye değiştirdim ama sorun devam ediyor. Konu hakkında yeni bir önerisi ve yardımı olacak olan var mı ? (Kullanmakta olduğum notebook monster a5 32gb ram- gtx1650 ekran kartı özellikli.)
Oyunu komple kaldırıp tekrardan yüklemeyi denedin mi?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yüksek ihtimal mouse ile bi sorunun vardır buna çözüm yeni bi mouse eğer sistemselse emulatoru sağ üsste yenile var ona bas belki gider çözüm

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynı sorunu bende yaşıyorum dostum kendi mousem kablosuz ondan kaynaklı olabileceğini düşüyorum. Senin mousen kablolu mu kablosuz mu öğrenebilir miyim ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum farklı bir emülatör kullanmayı dene aynı sorun onda varmı diye bir bak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim programı tamamen silip geri yüklemeyi denermisin ozaman belki düzelebilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bendede öyle bi sorun vardı cs oynarken Basıyordum kendi kendine ateş felan ediyordu bilgisayarı formatlamıştım öyle geçmişti tam olarak cözümün nasıl oldugunu bilmiyorum en iyisi format

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Pc yi formatlayıp dene. Deneme-yanılma yoluyla sorunu bulabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Change to a new mouse, or bind the left button to the side button of the mouse if your mouse has extra buttons

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar oyunu çok kez silip yükledim, emülatör ayarlarını sıfırladım. mouse değiştirdim. sorun devam ediyor. bir tek bende mi var bu anlamadım.

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun tekrar yüklemeyi deniye bilirisn eğer sadece o oyunda yapıyorsa oyun sil yükle ama genellemede var ise usp girisinde sıkınıt var

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun tekrar yüklemeyi deniye bilirisn eğer sadece o oyunda yapıyorsa oyun sil yükle ama genellemede var ise usp girisinde sıkınıt var
call of futy mobile de takılıyor aynı sorun onda da var. aynı emülatörden oyunuyorum her 2 oyunu da

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Reis pubgde bu aralar nedense çok bug oluyor bazen durduk yere ölüyoruz filan ayarlarına bak pubgnin bulursun bir şekil kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Reis pubgde bu aralar nedense çok bug oluyor bazen durduk yere ölüyoruz filan ayarlarına bak pubgnin bulursun bir şekil kolay gelsin
valla usta ya notebookta bişey var yada emülatörde bişey var çözemedim bende.
Post automatically merged:

arkadaşlar akşam oyunu komple heryerden sildim tekrar yükledim. takılma devam ediyor. :(

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valla usta ya notebookta bişey var yada emülatörde bişey var çözemedim bende.
Post automatically merged:

arkadaşlar akşam oyunu komple heryerden sildim tekrar yükledim. takılma devam ediyor. :(
Emülatör değiştirmeyi denedinmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...