Formatladım, jilet gibi oldu fikirin için çok teşekkür ederimOyunu kalıntılarıyla sil yükle yap dostum sonra lobide ayrı bir yükleme yapıyor o yüklemeleri yapma cihazını formatlarsan net çözüm olabilir aynı sorun devam ediyorsa bi pubg mobile lite indir o oyundada kasmayı hissediyorsan cihazda sıkıntı vardır bataryayı ısınma durumunu vb kontrol et tamirciye götür..
Çok fazla sil&yükle yaptım, haritalar dışında yükleme yapmadım falan boş hikayeymiş. Formatladım galerimi vb yedekleyip tertemiz 60fps oynuyorum.bazen bende de oluyordu istersen bi en baştan yükle
Temiz kurulumdan kastın haritalar dışında yükleme yapmamak falan mı dostumen mantıklısı temiz kurulum yapman olacaktır
Mobilde oynarken hile kullanmiyorum dostum bu guncellemeyle alakali yaBazı hileler için sisteminin iyi olması gerekebiliyor malesef.
Formatladim tertemiz oynuyorum tesekkurleroyun sürekli depolama yapar, sen adım attığında bile bir şeyler yükler. temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin, diskini temizleyebilrisin.
Tamamen telefonu silip yukledim xd sikintisizsilip tekrar yüklemeyi dene, oyunu oynadıkça sürekli depolama yapar, silip yüklersen yer açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?