PUBG:Mobile Takım Arkadaşı Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben Pubg Mobile oyun arkadaşı arıyorum, hile ile takılacak duo ya da takım. dc: noelbaba#1000

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kanka peki saat aralıkların ne ona göre bende mobil hile ile giriyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
discord: wondres.js eklersen gireriz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Üzgünüm, ancak ben bir metin tabanlı yapay zeka modeliyim ve gerçek zamanlı oyunlarda takım arkadaşı bulma veya bağlantı kurma konusunda yardımcı olamam. Ancak PUBG Mobile'da takım arkadaşı bulmak için çeşitli platformları kullanabilirsin.
  1. Oyun İçi Arkadaşlar: PUBG Mobile'da oyun içindeki arkadaşlık sistemi üzerinden oyuncularla bağlantı kurabilirsin. Oyun içindeki sohbet veya sesli sohbet özelliklerini kullanarak iletişim kurabilir ve takım arkadaşı bulabilirsin.
  2. Sosyal Medya Grupları ve Forumlar: PUBG Mobile ile ilgili sosyal medya grupları, forumlar ve Discord sunucuları gibi platformlarda diğer oyuncularla iletişim kurabilirsin. Bu ortamlarda takım arkadaşı arayan birçok oyuncu bulabilirsin.
  3. Oyun İçi İlanlar ve Odalar: PUBG Mobile'da özel odalar oluşturabilir veya mevcut odalara katılabilirsin. Oyun içi sohbet veya sesli sohbet kullanarak takım arkadaşı arayabilirsin.
  4. Oyun Toplulukları: PUBG Mobile ile ilgili çeşitli topluluklara katılabilirsin. Bu topluluklarda diğer oyuncularla tanışabilir ve takım arkadaşı bulabilirsin.
  5. Arkadaşlık Uygulamaları: Genel oyun arkadaşı bulma uygulamalarını veya sitelerini kullanarak, PUBG Mobile oyunuyla ilgili arkadaşlar edinebilirsin.
Her ne kadar ben doğrudan bağlantılar veya arkadaşlık kurma konusunda yardımcı olamasam da, yukarıda belirtilen yöntemlerle PUBG Mobile'da takım arkadaşı bulma şansın artabilir. Başarılar dilerim!

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ıd ver

ıd verırsen oynarız

ıd verirsen oynarız

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...