Ranklar ne hocamBenim takımıma katılabilirsin istersen.
Maverz Pês Êtmêz?#0409 EKLEYEBİLİRSİN taç üstüysenPubg Mobile Rank kasıcak takım arkadaşı arıyorum As ve üzeri , hesabım as ustası sağlam esple oynucak ,keklik gibi ben hileyim diye düşmana koşmucak,akıllı oynamasını bilen adam arıyorum
Mikli Miksiz farketmez dc id :Klas41#2868
woah ben de bu etkinliğe katılabilir miyimPubg Mobile Rank kasıcak takım arkadaşı arıyorum As ve üzeri , hesabım as ustası sağlam esple oynucak ,keklik gibi ben hileyim diye düşmana koşmucak,akıllı oynamasını bilen adam arıyorum
İste tam aradığım adam ya dostum bende as otorite yım geriye kalan 2 kişi de as üstü hileli olursa varya tadından yenmez birdahaki sezon fatihe kasabiliriz devamlı sağlam oyuncular lazım DC den istek gönderiyorum hocam sanaPubg Mobile Rank kasıcak takım arkadaşı arıyorum As ve üzeri , hesabım as ustası sağlam esple oynucak ,keklik gibi ben hileyim diye düşmana koşmucak,akıllı oynamasını bilen adam arıyorum
Hocam sanada gönderdim bizim bı ekip olmamız lazmMaverz Pês Êtmêz?#0409 EKLEYEBİLİRSİN taç üstüysen
istek gelmedi?İste tam aradığım adam ya dostum bende as otorite yım geriye kalan 2 kişi de as üstü hileli olursa varya tadından yenmez birdahaki sezon fatihe kasabiliriz devamlı sağlam oyuncular lazım DC den istek gönderiyorum hocam sana
Post automatically merged:
Hocam sanada gönderdim bizim bı ekip olmamız lazm
Sen bana gönder Xantares#6118istek gelmedi?
hocam dm den nick gönder oynayalımistek yolladım bakarsan oynayalım fatihe kasıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?