- Yasaklandı
-
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
neden pubg mobili pc de oynuyosunuz anlamış değilim adı üstünde mobilarkadaşlar yaşım 26 gün boyu pcdeyim.duo oynuyorum ve duo rank kasıyorum.duoda can dostu takım arkadaşı arıyorum ama öyle bir iki maçlık adam değil aradığım.23-24 yaş ve üstü sağlam arkadaşları bekliyorum.oynamak isteyenler yazsın özelden yazarım nick.
aimbot,sekmeme filan kullanmıyorum sadece görme açık.
arkadaşlar yaşım 26 gün boyu pcdeyim.duo oynuyorum ve duo rank kasıyorum.duoda can dostu takım arkadaşı arıyorum ama öyle bir iki maçlık adam değil aradığım.23-24 yaş ve üstü sağlam arkadaşları bekliyorum.oynamak isteyenler yazsın özelden yazarım nick.
aimbot,sekmeme filan kullanmıyorum sadece görme açık.
yorum yapmak için yorum yapma.boş yapmaneden pubg mobili pc de oynuyosunuz anlamış değilim adı üstünde mobil
Bilgisayardan rahat oynanıyor dostum + PUBG Bir bilgisayar oyunudur daha sonra mobile versiyonu vb. şeyler çıkmıştır.neden pubg mobili pc de oynuyosunuz anlamış değilim adı üstünde mobil
evethile bu sitedeki hile mi
ekledim broEklersen girebiliriZ @MypytroN
eu não seiPor que não jogar Lite?
zaten bende mobile için söyledimBilgisayardan rahat oynanıyor dostum + PUBG Bir bilgisayar oyunudur daha sonra mobile versiyonu vb. şeyler çıkmıştır.
neden pubg mobili pc de oynuyosunuz anlamış değilim adı üstünde mobil
pubg lite var bunun içinOyunun üreticisi bilgisyarda oynansın diye emulatörü destekliyorsa oynanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?