Bu hesabımda çok emegim var 1 buçuk senedir oynuyorum bin tl den fazla para yatırdım ama gerçekten bıktırdı hilelerSanırım oyunda çok fazla hile var dostum inş aradiğini bulursun bu arada call of duty nin oyununuda deniyebilirsin .
telefonda hileyi nasıl nerden aldınsa bizede söyle bizde yapalım o zaman oynarız beraberSelamun aleyküm arkadaşlar bu sezon fatih olmak için eşli bşn ortadogu kasmak istedim fakat hileler yüzünden taç 5 e anca geldim arap hileler alay ederek vurmaya başladı aranızda telden hile kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim o kadar emegim boşa gitmesin (not: avrupada asla hile kullanmam ama artık zoruma gitmeye başladı araplarda kimin hilesi iyiyse o kazanıyor)
var çok var ama birtürlü bulamadım ben herkes kullanıyor yani farkediliyorsanmıyorum bulabileceğini
sanmıyorum ama belki bir cüzi miktar karşılığı satan siteler vardır kardeşimSelamun aleyküm arkadaşlar bu sezon fatih olmak için eşli bşn ortadogu kasmak istedim fakat hileler yüzünden taç 5 e anca geldim arap hileler alay ederek vurmaya başladı aranızda telden hile kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim o kadar emegim boşa gitmesin (not: avrupada asla hile kullanmam ama artık zoruma gitmeye başladı araplarda kimin hilesi iyiyse o kazanıyor)
araplardaki hile sayısını oyundaki oyuncuların %10'u kadar bir şey.Selamun aleyküm arkadaşlar bu sezon fatih olmak için eşli bşn ortadogu kasmak istedim fakat hileler yüzünden taç 5 e anca geldim arap hileler alay ederek vurmaya başladı aranızda telden hile kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim o kadar emegim boşa gitmesin (not: avrupada asla hile kullanmam ama artık zoruma gitmeye başladı araplarda kimin hilesi iyiyse o kazanıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?