Beyler Pubg Mobile Güncelleme Geldi Bildiğiniz Gibi Zombi Modu Ben Girdim Bir Baktım Mikrofon Açma Yerine Bas Konuş Gelmiş Bu Bas Konuşu Nereden Ayarlayacağım veya tuşunu nasıl değişebilirim.
Kardeşim hemen anlatayım ilk olarak klavye yerini aç sonra mikrofonu bas konus yap onun üstüne tıkla bi yuvarlak gelicek onun içine istediğin tuşu ata bas konus hazır
tencent penceresini açınca sağda küçücük klavye işareti var ona basınca klavyeden kullandığın tuşları düzenleme alanı açılıyor. oyun ayarlarında ses menusünden bas konuşu aktif edince bu tencentin klavye ayarlarından tuş atayıp kullanabiliyosun.
Kardeşim hemen anlatayım ilk olarak klavye yerini aç sonra mikrofonu bas konus yap onun üstüne tıkla bi yuvarlak gelicek onun içine istediğin tuşu ata bas konus hazır
Üstad şimdi ateş etme tuşu farenin sol tıkı ya, bu bas konuşun tuşu ney nereye atıyacaz, klavye yerını acıyorum ama karman çorman. Resimli filan anlatırsan daha hoş olur
Tencent'de klavyeyi açınca bütün tuşlar atanmış, yeni atama yapabiliriz ama nereye yapacağız? Oyuna girince oradan bas konuş yaptığımız zaman hangi tuş ile basıp konuşacağız? bunları yapabilen resimler ile açıklarsa çok iyi olur.Bazıları demişki "oyuna gir oradan ses ayarlarında bas-konuş etkin yap" öyle bir ayar yok !!!