Pubg Mobile Tencent Bas Konuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beyler Pubg Mobile Güncelleme Geldi Bildiğiniz Gibi Zombi Modu Ben Girdim Bir Baktım Mikrofon Açma Yerine Bas Konuş Gelmiş Bu Bas Konuşu Nereden Ayarlayacağım veya tuşunu nasıl değişebilirim.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
aynen bende farkettim'de gereği varmı bilemem

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reis ayarlarda vardır bi kurcala bulursun

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim hemen anlatayım ilk olarak klavye yerini aç sonra mikrofonu bas konus yap onun üstüne tıkla bi yuvarlak gelicek onun içine istediğin tuşu ata bas konus hazır

Üye
7 HİZMET YILI
Bilader Bari Yorum Kasma Şu Tencentin İçinde Nasıl Yapıcam Ses ayarlarına giriyorum hiçbişe gözükmüyor bilader ?
Ses ayarlarında öyle bi ayar yok benim dediğim gibi yapıcaksın tencentin yanında klavye var tuş atadığın ordan yapıcaksın kardeşim

Üye
7 HİZMET YILI
tencent penceresini açınca sağda küçücük klavye işareti var ona basınca klavyeden kullandığın tuşları düzenleme alanı açılıyor. oyun ayarlarında ses menusünden bas konuşu aktif edince bu tencentin klavye ayarlarından tuş atayıp kullanabiliyosun.

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim hemen anlatayım ilk olarak klavye yerini aç sonra mikrofonu bas konus yap onun üstüne tıkla bi yuvarlak gelicek onun içine istediğin tuşu ata bas konus hazır

Üstad şimdi ateş etme tuşu farenin sol tıkı ya, bu bas konuşun tuşu ney nereye atıyacaz, klavye yerını acıyorum ama karman çorman. Resimli filan anlatırsan daha hoş olur :D

Üye
7 HİZMET YILI
Tencent'de klavyeyi açınca bütün tuşlar atanmış, yeni atama yapabiliriz ama nereye yapacağız? Oyuna girince oradan bas konuş yaptığımız zaman hangi tuş ile basıp konuşacağız? bunları yapabilen resimler ile açıklarsa çok iyi olur.Bazıları demişki "oyuna gir oradan ses ayarlarında bas-konuş etkin yap" öyle bir ayar yok !!!

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ayarlara Gir Ses Ayarları Ordan Bulursun

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Telefonda Nasıl Bu Bas Konuş Özelliği
Post automatically merged:

aynen bende farkettim'de gereği varmı bilemem

Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeteri kadar anlatmış tahminimce tencent in klavye ayarlarından tuş atayarak yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lan tusu nereye atıcaz bas konus aktıf ediyorsun basıcak yer cıkmıyor anlasanıza

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Tencent dediğin emülator sanırım emülatördense emülatörün kendi tuş atamasından yapılıyor mobilse ses ayarlarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...