ya abi 0.12 yi yükledim hileyi açarken site gelıyor sonra hile gelmıyor ya açılmıyor napıcam ya nolur yardım edin
Post automatically merged:
biri bana yardım etsin ne olur ya
emulatör olduğun için emulatör algılıyor herhangi bir hata falan değil, normal birşey.emülatör algılandı uyarısının çözümü varmı acaba
O kısımı atla o zaman, 2:18 den itibaren izle.Emülatörü açınca güncelle butonu gelmiyor bro oyunlarım yada oyun merkezinde sadece oyna butonu görünüyor.
plugin is up to date lps_aimbot.dllemulatör olduğun için emulatör algılıyor herhangi bir hata falan değil, normal birşey.
Ben kullanıyorum şimdi yapabildim sabahtan beri uğraşıyordum 0.12 olanı kullanıyorum.SUANDA AKTIF OLARAK ESP KULLANAN ARKADASLAR VARMI ? VARSA HANGI HILEYI KULLANACAGIZ BILGI PLZ
Kardeş sitede hileyi bul orda en üstte bi link vermişler indir onu dediği gibi kur sonra aç hileyiKARDES SOYLESENE BIZDE YAPALİM
hile bastan indırdım reis sıstem aynı cmd ekranında kalıyor yesıl yazılar var guncelllmeyıde yaptım olmuyorKardeş sitede hileyi bul orda en üstte bi link vermişler indir onu dediği gibi kur sonra aç hileyi
bildiğim kadarıyla kalkmıyorbu hilede kendi adamımızın üstündeki kutuyu kaldırabililiyor muyuz ?
hileyi değil başkan sitede hileyi bul orda esp sorunu yazıyor bi link var onu indir visualc++ indiricen orada anlatıyor onu yaphile bastan indırdım reis sıstem aynı cmd ekranında kalıyor yesıl yazılar var guncelllmeyıde yaptım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?