19 Nis 2019 #21 sss2121 S Üye Katılım 18 Mar 2019 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 35 7 HİZMET YILI güncel hile var mı ? hıle çalışmıyor bende yoksa silecem oyunuda
19 Nis 2019 #22 emre992 E Üye Katılım 18 Mar 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 35 7 HİZMET YILI bende acılıyor ama hiç bişe göstermiyor ne radarda nede diyerleri sorunu nasıl cözerim
19 Nis 2019 #23 gfdfsgfdgdf G Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 36 7 HİZMET YILI ErayBugra39' Alıntı: SUANDA AKTIF OLARAK ESP KULLANAN ARKADASLAR VARMI ? VARSA HANGI HILEYI KULLANACAGIZ BILGI PLZ Genişletmek için tıklayın ... oyunu aç sonra hileyi aç. güncelleme yaptıysan 12 modunu yanı 2.sıradakini aç. olmazsa pc kapatıp aç olur. hile aktifken oyundan cıkarsan birdaha çalışmaz. pc kapatıp açman lazım çalişması için... Post automatically merged: 19 Nis 2019 emre992' Alıntı: bende acılıyor ama hiç bişe göstermiyor ne radarda nede diyerleri sorunu nasıl cözerim Genişletmek için tıklayın ... pcden pc ye değişiyor arkadaşımda da çalişmiyor ama ben kullanıyorum sorunsuz
ErayBugra39' Alıntı: SUANDA AKTIF OLARAK ESP KULLANAN ARKADASLAR VARMI ? VARSA HANGI HILEYI KULLANACAGIZ BILGI PLZ Genişletmek için tıklayın ... oyunu aç sonra hileyi aç. güncelleme yaptıysan 12 modunu yanı 2.sıradakini aç. olmazsa pc kapatıp aç olur. hile aktifken oyundan cıkarsan birdaha çalışmaz. pc kapatıp açman lazım çalişması için... Post automatically merged: 19 Nis 2019 emre992' Alıntı: bende acılıyor ama hiç bişe göstermiyor ne radarda nede diyerleri sorunu nasıl cözerim Genişletmek için tıklayın ... pcden pc ye değişiyor arkadaşımda da çalişmiyor ama ben kullanıyorum sorunsuz
19 Nis 2019 #24 Aorsien I'll be fine ♥ Süper Üye Katılım 1 Ağu 2018 Mesajlar 691 Tepki puanı 179 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Bunu yapana kadar Tencent Emulatorunden oyunu silip yeni baştan yükleyin bu kadar uzun sürmüyor ve güncellenmiş bir şekilde geliyor
Bunu yapana kadar Tencent Emulatorunden oyunu silip yeni baştan yükleyin bu kadar uzun sürmüyor ve güncellenmiş bir şekilde geliyor
19 Nis 2019 Konuyu başlatan #25 Squeezy52 S Üye Katılım 22 Şub 2019 Mesajlar 25 Tepki puanı 8 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Aorsien' Alıntı: Bunu yapana kadar Tencent Emulatorunden oyunu silip yeni baştan yükleyin bu kadar uzun sürmüyor ve güncellenmiş bir şekilde geliyor Genişletmek için tıklayın ... Biz de öyle yaptık herhalde tek senin aklına gelmedi o işe yaramıyor ama.
Aorsien' Alıntı: Bunu yapana kadar Tencent Emulatorunden oyunu silip yeni baştan yükleyin bu kadar uzun sürmüyor ve güncellenmiş bir şekilde geliyor Genişletmek için tıklayın ... Biz de öyle yaptık herhalde tek senin aklına gelmedi o işe yaramıyor ama.
19 Nis 2019 #26 eskadem Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM Seçkin Üye Katılım 13 Mar 2018 Mesajlar 353 Çözümler 1 Tepki puanı 102 Ödüller 7 Sosyal 8 HİZMET YILI umutcandimi' Alıntı: Beyler Bu Uygulamada Blustacka Özenmeye Başladı Ve Yakında Kasmayada Başlar Genişletmek için tıklayın ... özenmeye başladı derken bu browse cart curt var onları gördüğün için böyle diyorsan baştan beri var
umutcandimi' Alıntı: Beyler Bu Uygulamada Blustacka Özenmeye Başladı Ve Yakında Kasmayada Başlar Genişletmek için tıklayın ... özenmeye başladı derken bu browse cart curt var onları gördüğün için böyle diyorsan baştan beri var
19 Nis 2019 #27 Erke0808 E Üye Katılım 8 Nis 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 35 7 HİZMET YILI press F6 if esp is not working! (((
19 Nis 2019 #28 hsdkjshkfhd H Üye Katılım 28 Mar 2019 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 25 7 HİZMET YILI her şeyi yapıyorum çalıştır ekranı geliyor kapanıyor ama hile gelmiyor yardım edin Post automatically merged: 19 Nis 2019 kaan3452' Alıntı: ya abi 0.12 yi yükledim hileyi açarken site gelıyor sonra hile gelmıyor ya açılmıyor napıcam ya nolur yardım edin Post automatically merged: 19 Nis 2019 biri bana yardım etsin ne olur ya Genişletmek için tıklayın ... Çözüm bulabildin mi???
her şeyi yapıyorum çalıştır ekranı geliyor kapanıyor ama hile gelmiyor yardım edin Post automatically merged: 19 Nis 2019 kaan3452' Alıntı: ya abi 0.12 yi yükledim hileyi açarken site gelıyor sonra hile gelmıyor ya açılmıyor napıcam ya nolur yardım edin Post automatically merged: 19 Nis 2019 biri bana yardım etsin ne olur ya Genişletmek için tıklayın ... Çözüm bulabildin mi???
19 Nis 2019 #29 bb fdgz B Üye Katılım 11 Şub 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 57 7 HİZMET YILI ya çok kasıyoor ya tecente