dostum hile hakkında yardımcı oolabilirmisinyoutube da var ama ban riski var
Valla Kardeş Ban Riski olmadan bi yöntemi varsa çok güzel olur forum yetkilileri bi bakıp bizi bilgilendirse güzel olur.youtube da var ama ban riski var
Ne konusunda yardımcı olayım.dostum hile hakkında yardımcı oolabilirmisin
Valla Kardeş Ban Riski olmadan bi yöntemi varsa çok güzel olur forum yetkilileri bi bakıp bizi bilgilendirse güzel olur.
Post automatically merged:
Ne konusunda yardımcı olayım.
Bu Linke gir indir sonra DirectX En Güncel sürümünü Kullan Daha sonra yeniden başlat Hileyi tekrar indir ve Yönetici olarak çalıştır oda olmazsa Uyumluluk ayarlarına gir ordan Windows 8 Seç öyle başlat.Post automatically merged:
fasm proxy hatası alıyorum
hangi link hani link nerdeBu Linke gir indir sonra DirectX En Güncel sürümünü Kullan Daha sonra yeniden başlat Hileyi tekrar indir ve Yönetici olarak çalıştır oda olmazsa Uyumluluk ayarlarına gir ordan Windows 8 Seç öyle başlat.
There are issues that are opened for this. Have you tried using Google translate?THE FUCKING DWORD R3 HACK DOES NOT WORK. CAN SOMEONE WHO SPEAKS ENGLISH FUCKING HELP, PLEASE, THANKYOU!
paylaşır isen iyi olur bizler ileEmulatör için bypass yöntemi var.Aylardır kullanmaktayım.Ben tüm hileleriB tüm özelliklerini ban yemeden kullanıyorum.Aylardır tek ban yemedım maksımum 10 dakika yemişimdir.As(Bir kaç güne fatih olucak )ve fatih hesabım var.Aslında bu forumda paylaşacaktım tüm detayları ile ama konu açamıyorum.
Emulatör için bypass yöntemi var.Aylardır kullanmaktayım.Ben tüm hileleriB tüm özelliklerini ban yemeden kullanıyorum.Aylardır tek ban yemedım maksımum 10 dakika yemişimdir.As(Bir kaç güne fatih olucak )ve fatih hesabım var.Aslında bu forumda paylaşacaktım tüm detayları ile ama konu açamıyorum.
Şuan bu forumdan arkadaşlarla oyundayız.Odada beklıyoruz gel bakalım.Ben nasıl bütün özellikleri açıp oynuyorum gör beni . id:5428188134 Ekle buradan izle beni.yok öyle birşey kardeşim 5 tane fake hesabım banlandı. burda milleti heycanlandırma boştan yere. ban riski %10000000 benim kafe 5 hesabım da uçaktan atlarken ban yedi sadece birinde yere indim silah aldım sonra yine ban yedim ama bu sefer ip banı yedim. süper online olan internetimi kapattırım türk telekomdan yeni bağlantı kurdurdum bilgisayara format attım tekrar ban yememek için yanıltma milleti
Bilmediğin şey hakkında kesin şekilde yorum yapma.Benle oynayacak arkadaşlara engel olma .Şuan bu forumdan arkadaşlarla oyundayız.Odada beklıyoruz gel bakalım.Ben nasıl bütün özellikleri açıp oynuyorum gör beni . id:5428188134 Ekle buradan izle beni.
@sessizkasap07
BRO IF YOU KNOW ANY LINKS ON THE FORUM THAT CAN REDIRECT TO THIS PROBLEM, I WOULD BE REALLY GRATEFUL, I'LL TRANSLATE MYSELF. THE R3 HACK HAS NEVER WORKED FOR ME OR MY FRIENDS, I DON'T KNOW WHY THE ESP ONLY WAS REMOVED, IT WORKED GREAT, BUT THE R3 ESP+AIMBOT IS A MAJOR PAIN IN THE ASS
Özelden Yapılışını Paylaşırsan Sevinirim.Emulatör için bypass yöntemi var.Aylardır kullanmaktayım.Ben tüm hileleriB tüm özelliklerini ban yemeden kullanıyorum.Aylardır tek ban yemedım maksımum 10 dakika yemişimdir.As(Bir kaç güne fatih olucak )ve fatih hesabım var.Aslında bu forumda paylaşacaktım tüm detayları ile ama konu açamıyorum.
Git kendin arastir forum yetkilileri neye bakcak sacma sacma seyler yaziyonuz liseliler siziValla Kardeş Ban Riski olmadan bi yöntemi varsa çok güzel olur forum yetkilileri bi bakıp bizi bilgilendirse güzel olur.
Post automatically merged:
Ne konusunda yardımcı olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?