işte beni videoya almışlar discorda atmışlar o yüzden yemişim sadece esp vardı zatenhile açıp 3 ay nası yedin usta ben 2018 de oyun yenı çıktığı zaman hilelerden bunalıp +60 level hesabımda hile açmıştım ilk 60 level olan 10 kişi içerisinden falandım günde 10 saat oynuyordum senin gibi 3 ay falan yemedim 10 yıl atıp yolladılar ticket falanda atamadım bulamadım atmayı 3 ayı açmıyorlarsa 10 yılı hiç açmazlar dımı o kadar skin günlük görevleri hergün yapiyordum yeni hesaplada oynanmıyor mobil skinsiz 1 2 level hesapla açılırsa belki dönerimde açmazlar böyle tandığın olucak aveya 250 gramın olucak yoksa açmazlar gibi geliyor banada
ben sistemden yedim sıkıntı oldu zaten hilenin menüsü çince falandı hangi tuşa basıp ne açcağımı bilmiyordum sadece esp ile 4 5 gün 1 hafta ban yemiyordum o zamanlar ingilizce menüyü geç hile bulamk zordu mobilde 2018 falan oyun daha cıkalı 5 6 ay olmamış bir tuşa basıp aimbot aktif etmişim farketmeden 2 3 bot vurdukdan sonra zınq 10 yılı yemiştim ban affı falan gelsede oynasak tekrar ya pubg mobilde ne güzel arkadaş ortamları vardıarkadaşlar banım açılsın diye atmadım herkese gerçek olanı göstermek için attımve işede yaradı
Post automatically merged:
işte beni videoya almışlar discorda atmışlar o yüzden yemişim sadece esp vardı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?