Pubg Mobile Twitter Başarısız Giriş Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, twitterden girdiğim hesabıma artık giremiyorum.
Başarısız giriş hatası veriyor. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kardeş oyun merkezinden twitter uygulamasını yükle, ordan giriş yaptıktan sonra oyundan giriş yapıyor diye biliyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
oyun merkezine girdim sadece oyunlar var... arama bölümüde yok. nerden indircem acaba ? yardımcı ol bi zahmet dostum
vallahi ben anlamadım bu işten birşey kardeş çok eski sürüm sanırım senin emülatör :) bak bende twitter var
Adsız.png

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kanka youtubeden arastır bulursun vıdeolarını sımdı burda anlatmak zahmetlı olur twıttırı oyunnun ıcınden yukleyıp gırıs yapılıyo twıtter baglantısında hata var

Üye
7 HİZMET YILI
vallahi ben anlamadım bu işten birşey kardeş çok eski sürüm sanırım senin emülatör :) bak bende twitter var Ekli dosyayı görüntüle 23613
şimdi buldum sağol. amaaaa bu seferde twittere girmiyor. uyarı veriyor yine. ama normalde twittere girebiliyorum. oturum açma hatası oluştu. lütfen sonra tekrar deneyiniz diyor.
Post automatically merged:

kanka youtubeden arastır bulursun vıdeolarını sımdı burda anlatmak zahmetlı olur twıttırı oyunnun ıcınden yukleyıp gırıs yapılıyo twıtter baglantısında hata var

dostum oyunun içinde twitterden da giremiyorum. hata veriyor yine. youtubeden baktım bişey anlamadım. bi kaç kişi denedi olmadı. napacağımı şaşırdım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kanka google ınstallerı yuklıcen once ordanda google playı ordanda twıtterı sonra twıttara gırıs yapıcan komple cıkıp emulatoru tekrardan acıcan ve twıtterdan gırıcen kısacası bu

Üye
7 HİZMET YILI
kanka google ınstallerı yuklıcen once ordanda google playı ordanda twıtterı sonra twıttara gırıs yapıcan komple cıkıp emulatoru tekrardan acıcan ve twıtterdan gırıcen kısacası bu
yaptım ama twitterden girince CONNECT yazısı aktif olmuyor. sadece CANCEL yazıyor. CONNECT aktif olmayınca da ilerleyemiyorum.

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Az önce bu sorunu bende alıyordum şöyle bırakayım
izlersen yardımcı olur.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Google installer kur.. sonra twitteri apk sini indir.tarayıcıdan .
gerekli girişleri yaptıktan sonra
Ban riskini en aza indirmek için Google installeri tekrar kaldırın

TahsinKaya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
youtubede var googleden de araştırabilirsin burdan yazarsam karışık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...