- Moderatör
-
ama şimdi şöyle benim hesap platin 3 dü sonra elmasa kadar kastım ban yemeden aimbotlu rütbeye göre acabamı yoksa anında her kim olursa olsun banmı atıyorkardeşim aimbot olan her hilede ban riski vardır onun aimbotu banlatmıyor bununkisi banlatıyor diye birşey yok yani
bypass varmıdır yani az ban yemek içinEzpubgM ByPass kullanan arkadaşlar kullanıyor, hilenin konusunda da yazıyor zaten yüksek ban riski diye 50 mesaj atıp Onaylı Üye olduktan sonra dword kullanabilirsiniz. Dword ban riski düşüktür.
yani ama gerçekten paralılarada para yetişmiyorFree hile kullanmamanı tavsiye ederim :/ çok nadir durumlarda free hileler insan gibi çalışırlar sitede ki gibi ki şahsen ben inanmıyordum free valorant hilesinin ban yedirtmeden çalışacağını
her türlü ban yersin ama ban riski daha düşük bir şey için yazmıştım yani mesela ezpubgm deki %90 ban yeme riski var ise bi tane hilede %40 felankardeşim aimbot olan her hilede ban riski vardır onun aimbotu banlatmıyor bununkisi banlatıyor diye birşey yok yani
istek attım merzo. ismimDiscord gel verelim dostum emirhos53
ban atıyor her dakkaSitedekini kullan güzel tercih ederim
kardeşim yeter yotum kasmak için girdiğin hallere bak durmadan bilridirm geliyor report atıcaz yeter git farklo konuya yazama şimdi şöyle benim hesap platin 3 dü sonra elmasa kadar kastım ban yemeden aimbotlu rütbeye göre acabamı yoksa anında her kim olursa olsun banmı atıyor
bypass varmıdır yani az ban yemek için
yani ama gerçekten paralılarada para yetişmiyor
her türlü ban yersin ama ban riski daha düşük bir şey için yazmıştım yani mesela ezpubgm deki %90 ban yeme riski var ise bi tane hilede %40 felan
istek attım merzo. ismim
ban atıyor her dakka
la ne yorumu dayı yorum kasmak istesem burdamı kasarım verecem demiştin şimdide azarlıyosun neyin kafasındasınkardeşim yeter yotum kasmak için girdiğin hallere bak durmadan bilridirm geliyor report atıcaz yeter git farklo konuya yaz
güzelde legitden kastın ne dostum şimdi aimbotu kullanmadan oynasam hilede ne işi var 2. de walhackk ile bile ban atıyor nereye kadar legither hilede legit oynarsan hiç bir şekilde ban yemezsin. pubg oynamadım hiç ama. sitedeki güzeldir
virüslere çok dikkat ediyorum zatensitedeki de güzel ama başka yükliyeceksen dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?