Güncelleme ne zaman gelecek? Benim anlamadığım bugün ultra seste oynadım birden neden bu gameloop sıfırlandı. Yüksek kalite sese alıştım düşük kalite güzel gelmiyor.Gelecek güncellemeyle beraber sorun çözülür herhalde internettende bakabilirsin kanka
bende de aynı sıkıntı varS.a
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır pubg mobile yi gamelooptan ultra ses ayarında oynadım ve bugün oyunu açtığımda herşeyin sıfırlanmış olduğunu gördüm hassasiyet, grafik vs. hepsi. Tekrardan ultra sese tıklayıp seçmek istediğimde "bu özellik yakında kullanılır olacak" yazıyor. Daha bugün ultra seste oynuyordum birden niye böyle bozuldu ve nasıl düzeltebilirim tekrar. Yardımlarınızı bekliyorum.
Emülatörü güncellediniz mi?S.a
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır pubg mobile yi gamelooptan ultra ses ayarında oynadım ve bugün oyunu açtığımda herşeyin sıfırlanmış olduğunu gördüm hassasiyet, grafik vs. hepsi. Tekrardan ultra sese tıklayıp seçmek istediğimde "bu özellik yakında kullanılır olacak" yazıyor. Daha bugün ultra seste oynuyordum birden niye böyle bozuldu ve nasıl düzeltebilirim tekrar. Yardımlarınızı bekliyorum.
Emülatörüm zaten güncel ben yinede güncelleye bastım son sürümü kulanıyonusunuz diye uyarı verdi zaten.Emülatörü güncellediniz mi?
Denedim de çözülmedi bende malesef.Emülatörüm zaten güncel ben yinede güncelleye bastım son sürümü kulanıyonusunuz diye uyarı verdi zaten.
Post automatically merged:
Arkadaşlar sorunu hallettim aynısı başına gelenler için olursa diye çözümünü yazıyorum.
Çözüm: Gameloop ayarlardan grafik kalitesini hd seçtikten sonra oyun içi ayarlarından ultra sesi seçebiliyorsunuz. Dilerseniz sesi seçtikten sonra tekrardan gameloop grafik ayarını değiştirebilirsiniz ses ultrada kalır gene.
Nasıl çözülmedi kardeşim aynı şey değil mi bende olup sende nasıl olmuyor. Doğru yapamamışsındır.Denedim de çözülmedi bende malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?