Pubg mobile ultra ses ayar sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
S.a
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır pubg mobile yi gamelooptan ultra ses ayarında oynadım ve bugün oyunu açtığımda herşeyin sıfırlanmış olduğunu gördüm hassasiyet, grafik vs. hepsi. Tekrardan ultra sese tıklayıp seçmek istediğimde "bu özellik yakında kullanılır olacak" yazıyor. Daha bugün ultra seste oynuyordum birden niye böyle bozuldu ve nasıl düzeltebilirim tekrar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Gelecek güncellemeyle beraber sorun çözülür herhalde internettende bakabilirsin kanka

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Gelecek güncellemeyle beraber sorun çözülür herhalde internettende bakabilirsin kanka
Güncelleme ne zaman gelecek? Benim anlamadığım bugün ultra seste oynadım birden neden bu gameloop sıfırlandı. Yüksek kalite sese alıştım düşük kalite güzel gelmiyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bende de aynısı olmuştu naptıysam çözemedim oynu komple sil yeniden yükle ben öyle yaptım düzeldi

Üye
6 HİZMET YILI
S.a
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır pubg mobile yi gamelooptan ultra ses ayarında oynadım ve bugün oyunu açtığımda herşeyin sıfırlanmış olduğunu gördüm hassasiyet, grafik vs. hepsi. Tekrardan ultra sese tıklayıp seçmek istediğimde "bu özellik yakında kullanılır olacak" yazıyor. Daha bugün ultra seste oynuyordum birden niye böyle bozuldu ve nasıl düzeltebilirim tekrar. Yardımlarınızı bekliyorum.
bende de aynı sıkıntı var

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende de aynı sıkıntı oldu silip bir daha yükledim düzeldi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle o yükses ses konumunu kaldırdılar bende de aynısı oldu daha önce kullanıyodum çünkü

Üye
6 HİZMET YILI
2 hafta sonra güncelleme geliyor sanırım, o zaman düzelir.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
S.a
Emülatörü güncellediniz mi?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Emülatörü güncellediniz mi?
Emülatörüm zaten güncel ben yinede güncelleye bastım son sürümü kulanıyonusunuz diye uyarı verdi zaten.
Post automatically merged:

Arkadaşlar sorunu hallettim aynısı başına gelenler için olursa diye çözümünü yazıyorum.

Çözüm: Gameloop ayarlardan grafik kalitesini hd seçtikten sonra oyun içi ayarlarından ultra sesi seçebiliyorsunuz. Dilerseniz sesi seçtikten sonra tekrardan gameloop grafik ayarını değiştirebilirsiniz ses ultrada kalır gene.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Emülatörüm zaten güncel ben yinede güncelleye bastım son sürümü kulanıyonusunuz diye uyarı verdi zaten.
Post automatically merged:

Arkadaşlar sorunu hallettim aynısı başına gelenler için olursa diye çözümünü yazıyorum.

Çözüm: Gameloop ayarlardan grafik kalitesini hd seçtikten sonra oyun içi ayarlarından ultra sesi seçebiliyorsunuz. Dilerseniz sesi seçtikten sonra tekrardan gameloop grafik ayarını değiştirebilirsiniz ses ultrada kalır gene.
Denedim de çözülmedi bende malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...