bendede böyleÇalışmıyor yardım edermisin oyunu açtıktan sonra antrenman modunda denedim hiçbir değişimm yok ayarlardan 2x de seçsem aynı red dot da seçsem aynı hile aktıf edildi yazmasına rağmen hiç değişim yok
1 haftadır makro arıyorum kac kere trojen yedım sen nasıl bır kralsın ya
Mouse orta tuşu ile çalışıyor basman lazım Yada ayarlardan tuş atayabilirsinbendede böyle
sagol kardeş bende diyorum neden olmuyor uzun zamandır arıyordum bende süper olduTeşekkürler
Post automatically merged:
Mouse orta tuşu ile çalışıyor basman lazım Yada ayarlardan tuş atayabilirsin
İnserte ile açılıp kapanıyor açmayı unutma
İyi Oyunlar Dilerimsagol kardeş bende diyorum neden olmuyor uzun zamandır arıyordum bende süper oldu
Yakïnda konu açacağım yarın olabilir takipte kalPc pubg için gerekli ayarları yapıp paylaşabilicek bir babayiğit var mı ? veya bana özelden pc pubg için makro atabilir misiniz ?
İnserte basıp açtınızmı hileyi mouse orta tık ile çalışıyor bu aradarainbow six siege'da çalışmıyor ya.
Şuan rainbow makro 90 TL kusura bakma yakında paralı bir hile ***** ini paylaşıcam takipte kallaptopta kullanıyorum fn+del yapınca hile aktif edildi dedi, mouse orta tuşa tıkladığımda fare aşağı doğru kayıyor sadece özel oyunda denedim silah hala sekiyor.
Yokücretsiz hali hiç yok mu?
Var ama hepsi Ban atıyor kullanmaücretsiz hali hiç yok mu?
dostum bu makro nasıl çalışıyor bi aydınlat bizi ne işe yarıyor
GüncellenecekHocam Sağ click seçeneklerde yok
Makro yazan yere tıkla konuda en alttaLİNK NERDE YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?