Pubg Mobile Veri Değişimi Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Herkese Selamün Aleyküm,

Memoryhackers hilesini sildiğim halde pubg mobil'de hala ban yiyiyorum hertürlü virüs taraması yaptım ne yaparsam yapayım hala ban yiyorum, rica ediyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
'Sabit disk numarası değiştirici indir Yönetici olarak aç son 2 rakamı değiştir aynı sayılar olmasın (Örn: 65 ise 42 falan yap) pc yeniden başlat sorun düzelecektir.

Ben öyle yapıyorum her ban yediğimde düzeliyor Aow.drw diye bir dosya var c sürücüsünde o veri topluyor ve c sürücüsünü banlıyor gibi birşey oluyor o yüzden

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
'Sabit disk numarası değiştirici indir Yönetici olarak aç son 2 rakamı değiştir aynı sayılar olmasın (Örn: 65 ise 42 falan yap) pc yeniden başlat sorun düzelecektir.

Ben öyle yapıyorum her ban yediğimde düzeliyor Aow.drw diye bir dosya var c sürücüsünde o veri topluyor ve c sürücüsünü banlıyor gibi birşey oluyor o yüzden
biraz daha detaylı anlatır mısın dostum, veya örnek bir video var mı önereceğin?

Üye
6 HİZMET YILI

Merhaba ustam ben şimdi dediğiniz gibi hdd seriali degiştirdim, birdaha hile kullanmayacağım için hep seriali degiştirecek miyim.

Üye
6 HİZMET YILI
hayır hile kullanıp ban yersen değiştir diğer hesapların güvenliği için

Valla ustam 2 gündür rahat bir şekilde oynuyordum tabi hilesiz sonra veri degişimi baglantısı koptu bildirimi geldi 3 ay ban yemişim hilede kullanmadım, neden böyle oldu anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...