Onaylı Üye
hile için farklı hesaptaydım, ana hesabım a geçiceğim için ban yemesinden korkuyorumBaşka bir şeyi silmene gerek yok hocam ama bunlar senin hesabının banını açmaz söyleyeyim baştan
Tamamdır bu uyguladıklarınızın devamında bir şey yapmanıza gerek yok %temp%'i de silin bitti ana hesabında hile açmazsan ban yemezsin hocamhile için farklı hesaptaydım, ana hesabım a geçiceğim için ban yemesinden korkuyorum
eyvallah kerdeşim yardımcı olduğun içinTamamdır bu uyguladıklarınızın devamında bir şey yapmanıza gerek yok %temp%'i de silin bitti ana hesabında hile açmazsan ban yemezsin hocam
pubg mobile da varmı hwid nasıl kaldırabilirim ?hwid id ban vardır
hocam bunlar senin hesapın banını açmaz ama main hesapta digil başka hesapta açtıysan spoofer yapdıysan daha yemez maindeArkadaşlar hilesiz main hesabımda oynamak istiyorum 1, 2 h afta önce hile açtım 10 yıl yedim. şimdi spoofladım sonra gamelooptan oyunu sildim ardından denetim masasından gameloopu sildim başka silmem gereken dosyalar varmı? %temp% hariç bilsisi olan varsa yazarsa güzel olur
hwid nedir kanka nasıl kaldırabilirim bi arkadaş yazmışdahocam bunlar senin hesapın banını açmaz ama main hesapta digil başka hesapta açtıysan spoofer yapdıysan daha yemez mainde
denicem senin dediğin çünkü ezpubgm le belli etmeden 16 seviye altın 3 e geldim 10 yıl attı aynı hilesiz sıfırdan deneyip oynıyacağımhocam içinizde bir korkuy varsa yan hesap açın bir tane onla 1 hafta boyunca oynayın ban yemezse main hesaba geçöiş yapabilirsiniz. ayrıyetten başka dosya silmenize gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?