Pubg Mobile yeni güncelleme anti ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile de antibanı açarak %100 safe bir şekilde ban yemeden gameloop da oynayabiliyormuyuz hile konusunda kafam karıştı üstte safe değil dio altta safe dio

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
safe olması şöyle hileyi açarken antiban evet/hayır seçeneği geliyor evet yaptığın zaman safe durumuna geliyor tahminimce

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bana hilenin menüsü de geliyor lakin çalışmıyor f6 da çok denedim lakin sonnuç alamıyorum yardımcı olabilecek varmı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tamam antibanında etkisi varda report edilmemeye dikkat et eşşeği zaman kazığa bağla

Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
evet antibanı açarsan büyük bir oranda ban yeme olasılığın azalır ama kesin ban yemezsin diye bir şey söyleyemeyiz

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
çok denedim kankam ya sonuç alamıyor esp ler açık olduğu halde rakibin yerini göremiyorum hilenin hiçbir özelliği yok
hile konusunda çözümü var bir kaç bişe indirmen lazım ama tam olarak hatırlamıyorum ordan bakabilirsin

Üye
7 HİZMET YILI
Ben hile indirdim geçen şuan uzaklaştıdılar beni yaklaşık 2 hafta arkadaşlar hileyi test etmek için girmiştim oynadım biraz tabi sonra direk uzaklatırmışlar beni

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sorunsuz çalıştırdım ben arkadaşlar. anti ban..

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "LeeCopper, post: 2181448, member: 1535354"]
We can play the gameloop without opening ban 100% safe by opening the antibody, cheating, I'm confused about cheating I'm not safe at the top dio at the bottom safe dio at the bottom
[/ QUOTE]

I think it must have an anti-ban program first before executing the cheat.

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
çalışıyor gayet sorunsuz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "remebey, post: 2181512, member: 1066210"]
I tried a lot, I can't get a result, I can't see the opponent's place even though the esp is open, cheat has no feature
[/ QUOTE]

Is there any latest release of that cheat?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
safe olması şöyle hileyi açarken antiban evet/hayır seçeneği geliyor evet yaptığın zaman safe durumuna geliyor tahminimce
Kankam evet hayır seçeneği çıkıyor fakat evete bassam da hayıra bassamda hilem aktif olmuyor cmd dosyası açılıyor direk kapanıyor yardımcı olabilceksen hemen atayım sana yazıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...