PUBG Mobile.Yeni yontem tencent games icin limitsiz guest account acma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
PUBG Mobile.Yeni yontem tencent games icin limitsiz guest account acma.Yani guest ban yediginiz zaman guest yeni hesap acabilirsiniz.
Resim koyamadim maglesef cunku artik ben yaptim:
Kullanim:Ilk once pubg mobile aciyoruz-tencent games ten.Sonra cikiyoruz ve F9 basiyoz.Browser gelecektir.Browser giriyorsunuz ve es file explorer indiriyorsunuz.
Sonra es file exploreri aciyorsunuz.3 tene cizgi yerinden root explorer etkinleştirin(acin)Simdi internal storage ye tikliyoruz.Simdi / olan yere tikliyorsunuz ve bu konuma gidiyorsunuz:
data/data.Arama bolumunde device_id yaziyorsunuz.Simdi
ona tiklayin.Icinde <string name="uuid"> yazan yerin yanin da ki sayilarin yanina bir sayi yazin ornek:53 veya sadece 5.

Lutfen begenin.Yazmaya cok ugrastim.

Üye
7 HİZMET YILI
Aga birşey diyecegım CMD Tam yukleyecekken hıleyı cmd yanıt vermıyor ne yapacagım W7

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga birşey diyecegım CMD Tam yukleyecekken hıleyı cmd yanıt vermıyor ne yapacagım W7
cmd.exe yaz var mi sende?
Post automatically merged:

yani cmd silinmis olabilir virus lardan falan filan bendede silinmisti birsusru viruslardan

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bypass ban attırıyor arkadaşlar anlık olarak kullanmayın

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dün ban yedim 1 günlük gece 10 da ban yedim saat 11 de tekrar bi girdim ban yoktu niye acaba

Üye
7 HİZMET YILI
recoil actım ilk defa 3 dakika içinde daha ateş etmeden karakterim banlandı dolu hesabım gitti ona üzülüyorum royal pass'ta vardı 100 :/ itiraz ettim böyle birşey olmadıgına fakat geri dünüş yapacaklarmı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...