merhaba pubg mobilede hile açıcaktım fakat oyuna girdiğim zaman ilk başta ekranda yükleniyor yazıyordu ve lobiye atmıyordu. oyunun verilerini temizleyip girdiğim de ise 702 ile başlayan hata kodu verdi bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu konularda genelde silip tekrar yüklemeni öneririm. Arama yerinde AOW ve Tencent olarak da aratıp çıkanları da sildikten sonra sıfırdan emülatorü kurmak genelde tek çözüm oluyorum.
Bu konularda genelde silip tekrar yüklemeni öneririm. Arama yerinde AOW ve Tencent olarak da aratıp çıkanları da sildikten sonra sıfırdan emülatorü kurmak genelde tek çözüm oluyorum.
interneti kapatıp oyuna girmeyi dene en başta bekle dolucak sürekli tekrar dene yap giriş ekranı gelir orası geldikten sonra interneti açıp hesaba girmeyi dene
bu sorununun aynısını yaşadım bilgisayarından gameloopu tamamen kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yapman gerekiyor eğer bu şekilde olmaz ise internetinde bir sorun olabilir fakat bu düşük ihtimal
Ben sunucu meşgul tarzı bir hata alıyordum gameloop ile silip yükledim düzeldi, sana da öyle yapmanı tavsiye ederim gameloop ile tamamen kaldırınca düzelmişti.
oyunu denetim masasından ve cden tamamen kaldırıp yeniden yükleyince hata kendiliğinden düzeliyor bu hatayı bilirim banada oldu hatta denetim masasına bile gerek yok bir proğram önercem onu indir direk revo unustaller proğramını yükle tamamen kalkıyor heryerden dosya kalıntılarını bile siliyor