Üye
dostum ben yaklaşık 3 4 ay kullandım eski hesaplarımda bu hileyi aim botta açıktı şimdi forumlara bakıyorum pazar günü birsürü oyuncu ban yemiş bende yermiyim acba diye merak ettim .Aimbot kullanmassan hile anlaşılmaz bende hile kullanıyorum.
Aimbot arızalı zaten karşı rakip yerine sağa sola arkaya döndürüyor aim i düzeltilmesi lazım inşallah yakında haberi gelirpubg mobile hile rank kasmaya başladım rank gold 4 kd 4.50 biraz legit biraz rage oynuyorum sizce ban yermiyim aimbot kullanmıyorum amacım as ustası as otoritesi fatih gibi ranklara ulaşabilmek sizce ban riski varmıdır
hocam farketmiyor 2 hesabımda ban yedi orjinal heasbınla kasmamanı öneririmpubg mobile hile rank kasmaya başladım rank gold 4 kd 4.50 biraz legit biraz rage oynuyorum sizce ban yermiyim aimbot kullanmıyorum amacım as ustası as otoritesi fatih gibi ranklara ulaşabilmek sizce ban riski varmıdır
yemiyeceğinin garantisi yok yiyebilirsin yani sadece esp bile kullansan çok belli ettiğin taktirde yersindostum ben yaklaşık 3 4 ay kullandım eski hesaplarımda bu hileyi aim botta açıktı şimdi forumlara bakıyorum pazar günü birsürü oyuncu ban yemiş bende yermiyim acba diye merak ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?