Pubg Mobile ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar gameloop emulator sekmemelı hıle mevcut elımde ban atmıyor fakat ucretlı hıleyı açmak ıcın key gerekıyor bu keyı devre dışı bırakmayı bılenler anlayanlar destek verebılırmı ? Gerçekten çok sağlam hile esp yi memoryden sekmemeyı bu hıleden açarsak %100 güvenli olur denedim çünkü test key süresi bitti .

SnG

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sadece memory öneririm bence memory kral çünkü başka hilelere güvenim yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğer vn .. hilesini kulanıyorsan direk ban yersin yorma

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gerekli ayarlar nelerdir?

Leydim
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dosyanın hangi dil ile yazıldığını bulup düzenleye bilirsin sonradan, konu hakkında çokça bilgi sahibi değilim mantığını yazıyorum
Youtubeye yazarsan çıkar c# ile yapılmışsa mesela dnspy

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
niye bu kadar uğraşıyorsun kardeşim.aimbot zaten varken sekmemeyide böyle dolambaçlı yolla aramana gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
önceden böyle bişe yoktu bütün özellikleri aktif edip akşama kadar oynasak yine bişe olmuyordu

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Belli etmezsek ban yemiyor mu ?? ben belli ediyorum sanırım bütün hesaplarım banlandı.
Bir kere çok sinirlendim. Çok fazla kill alayim diye. Ondada gördüğüm herkese dah
Belli etmezsek ban yemiyor mu ?? ben belli ediyorum sanırım bütün hesaplarım banlandı.
Çok belli etme. Ben 5 6 ay kulllandim. Bir kere 3 aylık yedim ondada çok belli ettimm. Sonra telefona geçtim

Üye
7 HİZMET YILI
Şu an 3.hesabı kullanıyorum bir sıkıntı yok ama her an olabilir ıp banı mı acaba diye düşünüyorum tam bilmiyorum aklını karıştırmak istemem dostum
3. hesabı kullanıyorum derken bundan önce 2 hesap banlattın yani doğrumudur ?
Post automatically merged:

Bir kere çok sinirlendim. Çok fazla kill alayim diye. Ondada gördüğüm herkese dah

Çok belli etme. Ben 5 6 ay kulllandim. Bir kere 3 aylık yedim ondada çok belli ettimm. Sonra telefona geçtim
umarım dediğin gibi olur bakalım bende belli etmeyince banlanmıyorda otomatik mi diyorum acaba gameloop buluyor banlıyor falan

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evet ilk hesabım 3 gün önce banlandı sabahına guest hesaptan girdim oda banlandı garip bir şekil de o an hile açık değildi kapatmıştım hileyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...