Seçkin Üye
eğer vn .. hilesini kulanıyorsan direk ban yersin yormaArkadaşlar gameloop emulator sekmemelı hıle mevcut elımde ban atmıyor fakat ucretlı hıleyı açmak ıcın key gerekıyor bu keyı devre dışı bırakmayı bılenler anlayanlar destek verebılırmı ? Gerçekten çok sağlam hile esp yi memoryden sekmemeyı bu hıleden açarsak %100 güvenli olur denedim çünkü test key süresi bitti .
Gerekli ayarlar nelerdir?Arkadaşlar gameloop emulator sekmemelı hıle mevcut elımde ban atmıyor fakat ucretlı hıleyı açmak ıcın key gerekıyor bu keyı devre dışı bırakmayı bılenler anlayanlar destek verebılırmı ? Gerçekten çok sağlam hile esp yi memoryden sekmemeyı bu hıleden açarsak %100 güvenli olur denedim çünkü test key süresi bitti .
Dosyanın hangi dil ile yazıldığını bulup düzenleye bilirsin sonradan, konu hakkında çokça bilgi sahibi değilim mantığını yazıyorumArkadaşlar gameloop emulator sekmemelı hıle mevcut elımde ban atmıyor fakat ucretlı hıleyı açmak ıcın key gerekıyor bu keyı devre dışı bırakmayı bılenler anlayanlar destek verebılırmı ? Gerçekten çok sağlam hile esp yi memoryden sekmemeyı bu hıleden açarsak %100 güvenli olur denedim çünkü test key süresi bitti .
aimbot veya sadece izleme açarak oynasana bı maksımum 72 saat sonra offlıne 3 ay ban yıyorsun boyle bırsey olmasa uğraşmam zatenniye bu kadar uğraşıyorsun kardeşim.aimbot zaten varken sekmemeyide böyle dolambaçlı yolla aramana gerek yok
Ben çok belli ettim galiba.Memory her zaman iyi çok kullandım. Hiç ban yemedim
Belli etmezsek ban yemiyor mu ?? ben belli ediyorum sanırım bütün hesaplarım banlandı.Memory her zaman iyi çok kullandım. Hiç ban yemedim
Şu an 3.hesabı kullanıyorum bir sıkıntı yok ama her an olabilir ıp banı mı acaba diye düşünüyorum tam bilmiyorum aklını karıştırmak istemem dostumBelli etmezsek ban yemiyor mu ?? ben belli ediyorum sanırım bütün hesaplarım banlandı.
Bir kere çok sinirlendim. Çok fazla kill alayim diye. Ondada gördüğüm herkese dahBelli etmezsek ban yemiyor mu ?? ben belli ediyorum sanırım bütün hesaplarım banlandı.
Çok belli etme. Ben 5 6 ay kulllandim. Bir kere 3 aylık yedim ondada çok belli ettimm. Sonra telefona geçtimBelli etmezsek ban yemiyor mu ?? ben belli ediyorum sanırım bütün hesaplarım banlandı.
3. hesabı kullanıyorum derken bundan önce 2 hesap banlattın yani doğrumudur ?Şu an 3.hesabı kullanıyorum bir sıkıntı yok ama her an olabilir ıp banı mı acaba diye düşünüyorum tam bilmiyorum aklını karıştırmak istemem dostum
umarım dediğin gibi olur bakalım bende belli etmeyince banlanmıyorda otomatik mi diyorum acaba gameloop buluyor banlıyor falanBir kere çok sinirlendim. Çok fazla kill alayim diye. Ondada gördüğüm herkese dah
Çok belli etme. Ben 5 6 ay kulllandim. Bir kere 3 aylık yedim ondada çok belli ettimm. Sonra telefona geçtim
Evet ilk hesabım 3 gün önce banlandı sabahına guest hesaptan girdim oda banlandı garip bir şekil de o an hile açık değildi kapatmıştım hileyi.3. hesabı kullanıyorum derken bundan önce 2 hesap banlattın yani doğrumudur ?
Post automatically merged:
umarım dediğin gibi olur bakalım bende belli etmeyince banlanmıyorda otomatik mi diyorum acaba gameloop buluyor banlıyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?