6 May 2020 #21 k202x K Üye Katılım 27 Nis 2019 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 Yaş 36 7 HİZMET YILI windows defender kapatıyorum fakat arka planda hep açık nasıl tamamen kapatabilirim
6 May 2020 #22 bb0x B Üye Katılım 2 May 2020 Mesajlar 8 Tepki puanı 3 Yaş 25 6 HİZMET YILI batuhan turan' Alıntı: Hiçbirşey olmaz yalnız pc format lazım 1 kere yakaladın mı diğer hesapların yakalanması daha kolay oluyor Genişletmek için tıklayın ... pc format derken resetlemekmi yoksa normal format mı ??
batuhan turan' Alıntı: Hiçbirşey olmaz yalnız pc format lazım 1 kere yakaladın mı diğer hesapların yakalanması daha kolay oluyor Genişletmek için tıklayın ... pc format derken resetlemekmi yoksa normal format mı ??
6 May 2020 #23 ModHile M Onaylı Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 77 Tepki puanı 7 Yaş 42 6 HİZMET YILI bb0x' Alıntı: pc format derken resetlemekmi yoksa normal format mı ?? Genişletmek için tıklayın ... sıfırdan format dostum yeniden windows yükleme demek yani,her bir programın baştan kurulması demek
bb0x' Alıntı: pc format derken resetlemekmi yoksa normal format mı ?? Genişletmek için tıklayın ... sıfırdan format dostum yeniden windows yükleme demek yani,her bir programın baştan kurulması demek
6 May 2020 #24 silence4all S Onaylı Üye Katılım 5 May 2020 Mesajlar 68 Tepki puanı 13 Yaş 30 6 HİZMET YILI I dont think formatting is entirely necessary
6 May 2020 #25 batuhan turan B Onaylı Üye Katılım 9 Haz 2019 Mesajlar 121 Tepki puanı 9 Yaş 32 7 HİZMET YILI bb0x' Alıntı: pc format derken resetlemekmi yoksa normal format mı ?? Genişletmek için tıklayın ... komple formattan bahsediyorum herşeyi yeni baştan yükleyeceksin hileden eser kalmayacak format işleminden sonra tekrar indirir keyfine bakarsın
bb0x' Alıntı: pc format derken resetlemekmi yoksa normal format mı ?? Genişletmek için tıklayın ... komple formattan bahsediyorum herşeyi yeni baştan yükleyeceksin hileden eser kalmayacak format işleminden sonra tekrar indirir keyfine bakarsın
6 May 2020 #26 67stEDM 6 Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 2 Yaş 46 6 HİZMET YILI Dude it works perfectly if you do it right... 1. Close the antivirus and Windows defender from the sitting system. 2. Use a browser with no addblock. 3. Instal the visual c ++ Post automatically merged: 6 May 2020 Try to check this ity may Help : https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-support-area-hile-destek-konusu.71798/
Dude it works perfectly if you do it right... 1. Close the antivirus and Windows defender from the sitting system. 2. Use a browser with no addblock. 3. Instal the visual c ++ Post automatically merged: 6 May 2020 Try to check this ity may Help : https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-support-area-hile-destek-konusu.71798/
7 May 2020 #27 cemalbaba44 C Onaylı Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Yaş 46 7 HİZMET YILI kunj' Alıntı: The pubg cheat is not working for me. It does not run on my PC. Whenever I start the cheat it displays “cheat loaded” but nothing shows up in the game. Genişletmek için tıklayın ... press to f6 button OKKEY MAN
kunj' Alıntı: The pubg cheat is not working for me. It does not run on my PC. Whenever I start the cheat it displays “cheat loaded” but nothing shows up in the game. Genişletmek için tıklayın ... press to f6 button OKKEY MAN